PUBG hesabım çalındı

Evet işte hesaba nasıl girmiş onu bilmiyorum dün e postaya 2 kere kod geldi oradan anladım zaten sonra şifreyi değistirdim.

Hocam bu adam o zaman e postanızı hacklemiş büyük ihtimal bir linke tıkladınız çünkü hesapta telefon numarası yoktu diyorsunuz. Ve e postaya kod geldi diyorsunuz demek ki e postanızı hacklemiş ve oradan kodu alıp hesaba giriş yapmış. Ama aklımda bir soru daha var iki adımlı doğrulama açık değil miydi e postada.

Hocam bu adam o zaman e postanızı hacklemiş büyük ihtimal bir linke tıkladınız çünkü hesapta telefon numarası yoktu diyorsunuz. Ve e postaya kod geldi diyorsunuz demek ki e postanızı hacklemiş ve oradan kodu alıp hesaba giriş yapmış. Ama aklımda bir soru daha var iki adımlı doğrulama açık değil miydi e postada.
Açık
Evet açık ve bu adam 5-6 gün önce girmiş hesaba bunuda hesapta ekli arkadaşlarım diyor herkesi çıkarmış arkadaşlardan ama ozaman kod gelmedi hiç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı