PUBG hesabım çalındı

Hocam sadece telefon numarasıyla girmeside olayı daha da garipleştiriyor. E postayla giriyor olsa direk e postanın şifresini falan değiştirirsin ama adam telefon numarasıyla giriyor sadece.
Evet işte hesaba nasıl girmiş onu bilmiyorum dün e postaya 2 kere kod geldi ordan anladım zaten sonra şifreyi değistirdim.

Evet işte hesaba nasıl girmiş onu bilmiyorum dün e postaya 2 kere kod geldi oradan anladım zaten sonra şifreyi değistirdim.

Hocam bu adam o zaman e postanızı hacklemiş büyük ihtimal bir linke tıkladınız çünkü hesapta telefon numarası yoktu diyorsunuz. Ve e postaya kod geldi diyorsunuz demek ki e postanızı hacklemiş ve oradan kodu alıp hesaba giriş yapmış. Ama aklımda bir soru daha var iki adımlı doğrulama açık değil miydi e postada.

Açık
Evet açık ve bu adam 5-6 gün önce girmiş hesaba bunuda hesapta ekli arkadaşlarım diyor herkesi çıkarmış arkadaşlardan ama ozaman kod gelmedi hiç

Açık.

Evet açık ve bu adam 5-6 gün önce girmiş hesaba bunu da hesapta ekli arkadaşlarım diyor herkesi çıkarmış arkadaşlardan ama o zaman kod gelmedi hiç.

Hocam bir telefonunuza tarama yapar mısınız? Çünkü iki adımlı doğrulamayı geçmesi neredeyse imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…