PUBG icin mouse pad önerisi

Zero soft bir tık daha yavaş kalır diye düşünüyorum. Zero mid alırsanız belki.

Raiden da fazla hızlı gelebilir. Denemeden net bir şey söylemek zor valla hocam.
dediğim gibi storm dan memnundum storm %70 e 30 du herhalde bunun biraz daha pürüzsüz ve %75 ini bulsam tam benlik olur gibi

Zero soft bir tık daha yavaş kalır diye düşünüyorum. Zero mid alırsanız belki.

Raiden da fazla hızlı gelebilir. Denemeden net bir şey söylemek zor valla hocam.
zero mid evet olabilir belki storm ile aynıda olabilir hız oranı

Zero mid evet olabilir belki storm ile aynıda olabilir hız oranı.

Aslında kaybınız hiç olmayacak. Sıfır şekilde uygun fiyata Japonya'dan getirdiniz ve istediğiniz gibi çıkmadı diyelim. Satması çok basit olur. Hem para kazanırsınız hem de hiç değilse yüzeyi öğrenmiş olursunuz.

Beğenmezseniz ben bile alırım yani. :)

Aslında kaybınız hiç olmayacak. Sıfır şekilde uygun fiyata Japonya’dan getirdiniz ve istediğiniz gibi çıkmadı diyelim. Satması çok basit olur. Hem para kazanırsınız hem de hiç değilse yüzeyi öğrenmiş olursunuz.

Beğenmezseniz ben bile alırım yani. :)
swarcow u ızlerken artisan kEY83 AKLIMA cok yattı ne dersin bunun hakında

Swarcow’u ızlerken Artisan key83 aklıma cok yattı ne dersin bunun hakında.

Yani Artisan sonuçta beğendiyseniz kesinlikle üzeceğini düşünmüyorum. :)

Japonya'dan da alma şansınız varsa ve pürüzsüz biraz da hızlı bir şeyler arıyorsanız cam padlere de bakabilirsiniz. Normalde hiç tavsiye etmezdim, iki gün önce ilk cam padimi aldım. Bir daha kumaşa dönmem gibi geliyor.

Yani Artisan sonuçta beğendiyseniz kesinlikle üzeceğini düşünmüyorum. :)

Japonya'dan da alma şansınız varsa ve pürüzsüz biraz da hızlı bir şeyler arıyorsanız cam padlere de bakabilirsiniz. Normalde hiç tavsiye etmezdim, iki gün önce ilk cam padimi aldım. Bir daha kumaşa dönmem gibi geliyor.
marka model nedir?

marka model nedir?

Benim aldığım bu ama Japonya’da milyon tane ürün vardır. Bütçenize göre araştırın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı