PUBG için oyuncu eldiveni önerisi

PUBG Mobile gibi bir oyun için gereksiz yatırımları desteklemiyorum ki zaten konu sahibi kötü oynuyorsa ne eldiven ne de telefon onu kurtarır.

Ben (konu sahibine demiyorum) oyunu daha iyi oynayacağını düşünerek ekipman almalarını anlamıyorum. Normal bir mouse ve sıradan bir klavye ile gamer set oyuncu koltuğuna kadar olan arkadaşımı eziyorum. Önemli olan yetenek.

"Oynayamıyorsan" dediğim kötü oynamak değildi. Eğer ekrana basınca rahatsız oluyorsan...

O zaman haklı olabilirsin ama dediğim gibi PUBG Mobile'ı çok saçma ve harcamalar için çok gereksiz buluyorum bir mobil oyun için 5 dakikalık bir oyun için uğraşmaya para vermeye değmez bence.
Ben (konu sahibine demiyorum) oyunu daha iyi oynayacağını düşünerek ekipman almalarını anlamıyorum. Normal bir mouse ve sıradan bir klavye ile gamer set oyuncu koltuğuna kadar olan arkadaşımı eziyorum. Önemli olan yetenek.

Kesinlikle. Genellikle pahalı ya da daha iyi ekipmanı olan insanlar daha kötü bile oynuyor. Kötü oynadıklarını yediremeyip sürekli para eziyorlar ama bilmiyorlar ki yeteneksizler :D

Eğer ekipmanın takılıyorsa, ses kasamıyorsan, rahat değilsen yeteneğini maksimum derecede gösteremezsin. 😁

Ki telefondan oynamıyorum.

O zaman haklı olabilirsin ama dediğim gibi PUBG Mobile'ı çok saçma ve harcamalar için çok gereksiz buluyorum bir mobil oyun için 5 dakikalık bir oyun için uğraşmaya para vermeye değmez bence.

Hesabıma şu an 9.000 TL teklif eden var.
Konudan sapmayalım sadece öneri istedim.
Eğer ekipmanın takılıyorsa, ses kasamıyorsan, rahat değilsen yeteneğini maksimum derecede gösteremezsin. 😁
ekipmanda sıkıntı yok hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video sayesinde kendiniz de yapabilirsiniz.

Deneyeceğim hocam teşekkürler.
Yurt dışı öneriye açığım.

Hocam sıradan bir kulaklığım var sesi yeterince kasıyorum mouse var sağa sola dönüyor, klavye var 4 5 tuşa kadar aynı anda basabiliyorum membran işte bu kadar kimisi oyunu oynayamayıp para döküyor onu anlayamıyorum gelişmeye çalış oyunda sadece klavye alarak pro olacağını sananlar var.

Hocam sıradan bir kulaklığım var sesi yeterince kasıyorum mouse var sağa sola dönüyor, klavye var 4 5 tuşa kadar aynı anda basabiliyorum membran işte bu kadar kimisi oyunu oynayamayıp para döküyor onu anlayamıyorum gelişmeye çalış oyunda sadece klavye alarak pro olacağını sananlar var.
O konuda bir şey diyemem eğer sorun varsa değiştirirsin o ayrı.

Ki telefondan oynamıyorum.

Hesabıma şu an 9.000 TL teklif eden var.
Konudan sapmayalım sadece öneri istedim.

Ekipmanda sıkıntı yok hocam.

Deneyeceğim hocam teşekkürler.
Yurt dışı öneriye açığım.

Tam boy olarak bu iyidir closr1n adında bir YouTuber kullanıyor. OEM Hassas 10 Parmak Dokunmatik Pubg Profesyonel Oyuncu Eldiveni Fiyatı, Yorumları - Trendyol piyasadaki en kaliteli olan da budur. US $1.09 45% OFF|Flydigi cep telefonu oyun ter geçirmez parmak kapak parmak ucu eldiven oyunu kaymaz dokunmatik ekran başparmak parmak kollu|Yedek Parçalar ve Aksesuarlar| - AliExpress TR fiyatı 80 lira TR'den almanı önermem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı