PUBG için Ryzen 5 2600 ve RX 580 sistem toplama

Oyun için yeterli bir sistem fakat RAM 16 GB olmalı.

Ram 8 olsada oynar Pubg. Ben oynuyorum.
Evet oynar ama günümüz için 8 GB RAM artık düşük seviyede. Ben de 8 GB kullanıyorum PUBG'de oynuyorum ama 8 GB'ın dezavantajlarını da görüyorum (anlık takılmalar, dual channel'a kıyasla düşük FPS). O yüzden kesinlikle 16 GB yapılmalı RAM'ler. Ben de durumum olduğunda yapacağım ama bir tutturamadık ekonomik durumu, öğrencilik zor 😂 .

Ram 8 olsada oynar Pubg. Ben oynuyorum.
Yakında Gta 6 çıkacak 8GB Ram İle Oynamayı dene bakıyım 🤣 Kardeşim Siz Bu Saatten Sonra Minumum 16 Alın. Kasadan Kısın İşlemciden Kısın Ram'i En Az 16 Yapın. Artık 3 Ay Sonra Yanına bir 8GB daha alırım olayı kalmadı. Gta 6 Çıktıktan Sonra Hiç Kalmayacak

Yakında Gta 6 çıkacak 8GB Ram İle Oynamayı dene bakıyım 🤣 Kardeşim Siz Bu Saatten Sonra Minumum 16 Alın. Kasadan Kısın İşlemciden Kısın Ram'i En Az 16 Yapın. Artık 3 Ay Sonra Yanına bir 8GB daha alırım olayı kalmadı. Gta 6 Çıktıktan Sonra Hiç Kalmayacak
GTA sevmiyorum ben :) elimdeki sistemde çok rahat Pubg oynatıyor.

Bence 2020 de rx 580 alınmaz bunun yerine daha yeni nesil ekran kartlarına yönelebilirsin örneğin rx 5500 ve ramleri 16gb a çıkar daha yüksek performans alırsın illa 8gb yapacaksanda ryzen işlemci kullandığın için 2 tane 4gb bellek kullan ama 16 yapman senin için en iyisidir günümüz şartlarında 16gb artık standart olmaya başladı

Bence 2020 de rx 580 alınmaz bunun yerine daha yeni nesil ekran kartlarına yönelebilirsin örneğin rx 5500 ve ramleri 16gb a çıkar daha yüksek performans alırsın illa 8gb yapacaksanda ryzen işlemci kullandığın için 2 tane 4gb bellek kullan ama 16 yapman senin için en iyisidir günümüz şartlarında 16gb artık standart olmaya başladı
Kesinlikle 2x4 yapmasın zaten 2 yıl sonra paşa paşa 2x8 yapacak çünkü hiçbir oyunu 8 gb kaldırmayacak. Ya 1x8 al yada 2x8. 2x4 veya 4x4 önermiyorum.

Merak ettimde Rockstar çalışanı mısınız? GTA 6 nın daha bi 3 yılı var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı