PUBG için sistem tavsiyesi

osmanozturk

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba. Sorum net. Ben şu PUBG isimli oyunu iyice merak etmeye başladım. Oyun için iyi bir sistem gerekiyor. Ama uygun fiyata halledilebileceğini düşünüyorum. Bu oyunda orta ve düşük bazı ufak ayarlarda yüksek ayarda 40-60 FPS alabileceğim uygun fiyatlı güncel bir sistem önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriniz için sağolun ama bir şey daha rica edeceğim sizden. Bir kaç saat önce GT 1030 kartını gördüm. Uygun fiyatıyla beraber iyi bir işlemci ve 16 gb RAM ile gayet iyi performans verdiğini farkettim. Rica etsem 1030'lu güzel bir sistem önerir misiniz? Zaten ekran kartı 1030 olunca fiyatının pek fazla olacağını düşünmüyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

GT 1030, GTX 1060'a göre çok düşük bir kart. Sistemin daha uygun fiyata gelmesini istiyorsanız bütçe belirtin, ona göre yarın tekrar bir sistem önerebilirim. 16 GB RAM'le 1030 alakasız olur.

Son düzenleme:
16 GB RAM istiyorsanız ekran kartını 1050 Ti yapabilirsiniz. 1080p PUBG için oldukça ideal. 1060 6 GB de güzel bir tercih. Sisteminize SSD eklemeye özen gösterin derim. PUBG oynarken binalar daha hızlı renderlanıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı