PUBG Lite Ekran Küçüldü ve ayarlara erişemiyorum

İşletim sistemi
Windows 10

Clear

Hectopat
PUBG Lite oynarken ekran ayarı pencereli yazıyordu, ama normaldi. Tam ekran diye bir seçenek yazıyordu, merakımdan tıkladım ama şimdi ekranın %80'i gözüküyor. Değiştirmeyi denediğimde kaydedemiyorum, çünkü ekranın dışında. Varsayılanlara tıkladım, oyunu silip tekrar yükledim ama olmuyor, lütfen yardım edin.

AppData\Local\ShadowTrackerExtra\Saved\Config\WindowsNoEditor öncelikle Appdata'ya gir ardından sana başta verdiğim yerde bulunan usercustom. İni diye bir dosya var oradan ya içini aç tam ekran moıdu yani fullscreen= 1 yazar onu 0 yap ya da komple o belgeyi sil ve ayarların sıfırlansın. Büyük ihtimal monitörün o çözünürlüğü destekliyor bu hata ile bende karşılaşmıştım. Eğer ekran kartın AMD ise AMD ayarlarından monitörün çözünürlüğünü ayarladımız gelişmiş menüde eid diye bir şey var onun yanındaki tik varsa kaldır yoksa tik koy ekran görüntüsü ekliyorum. Ayrıca ölçekleme modundan Ortlala'yı seçersen de sorun çözülür. İşine yararsa alırım bir beğenini.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    382 KB · Görüntüleme: 53
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    450,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    63,7 KB · Görüntüleme: 104
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı