PUBG Lite Ekran Rengarenk Oluyor

ugur3232

Kilopat
Merhabalar, arkadaşım yeni bir bilgisayar dizdi ve sadece PUBG Lite oyununa girdiği zaman oyun normal duruyor, sonra oyun donuyor. Alt Tab'dan zorlaya zorlaya ayarlara giriyor oyunun ayarlarını "varsayılan ayarlar" yapınca ekran böyle rengarenk oluyor. Televizyona bağladığımızda sorun olmuyor. Ss tuşuna basıp atınca da oyun normal gözüküyor. Yani sadece sorun bu bilgisayarda gözüküyor. Benim tahminimce sorun ekran kartında. Hem bilgisayarı yeni dizdiği için garantisi de duruyor. Facebook'tan sorduğumuzda format eksik atılmış dediler yarın bilgisayara format atacağız. Windows şu anda Home galiba. Biz Pro atacağız. Yardımcı olabilecek var mı?

62228443_2856628537743509_7605511444758528000_o (1).jpg

Son düzenleme:
Sadece PUBG Lite'ta oluyorsa oyun ile alakalı olabilir. Ekran kartı olduğunu hiç sanmıyorum çünkü eğer öyle olsaydı masaüstü ve diğer oyunlar falan birçok yerde karşınıza çıkardı. Büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun, format düzeltir bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoş gözükmüş bence...
şaka bir yana sadece pubg lite da oluyorsa oyun ile alakalı olabilir ekran kartı olduğunu hiç sanmıyorum çünkü eğer öyle olsaydı masa üstü diğer oyunlar falan bir çok yerde karşınıza çıkardı büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun format düzeltir bence.
Yorumunuza saygı duyuyorum fakat TV'ye bağladığımızda da gözükmesi gerekirdi. Veya screenshot aldığımızda da gözükmeliydi. Yarın bir format atalım düzelmezse hortlatırım postu.

Umarım düzeltirsiniz. Başka oyunlarda denediniz mi?
Ayrıca monitörde sıkıntı olmadığı kesinleşti çünkü ekran görüntüsünde de gözüküyor
ayrıca dediğiniz gibi ekran kartında olabilir ama fiziksel bir sıkıntı değil de yazılımsal olma ihtimali de yüksek. Sonuçta PUBG Lite Steam gibi kaliteli ve optimizasyonu yüksek bir platformda yayınlanmadı bundan dolayı PUBG Lite oyunu ile ekran kartı driverları uyumsuz olabilir.

Umarım düzeltirsiniz. Başka oyunlarda denediniz mi?
Ayrıca monitörde sıkıntı olmadığı kesinleşti çünkü ekran görüntüsünde de gözüküyor
ayrıca dediğiniz gibi ekran kartında olabilir ama fiziksel bir sıkıntı değil de yazılımsal olma ihtimali de yüksek. Sonuçta PUBG Lite Steam gibi kaliteli ve optimizasyonu yüksek bir platformda yayınlanmadı bundan dolayı PUBG Lite oyunu ile ekran kartı driverları uyumsuz olabilir.
Başka oyunlarda olmuyor(şuanlık gözüken olmuyor) ekran kartı AMD Radeon R7 370 4GB. Ekran kartı driverları uyumsuz olsaydı büyük ihtimalle tek bizde olmazdı. Dediğiniz gibi oyun şu anda yüksek bir platformda yayınlanmadı ve şuan beta aşamasında. Bir format deneyelim bakalım. Devam ederse farklı bir ekran kartı deneyebiliriz veya ekran kartını çıkarıp deneriz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı