fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.094 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 1 Aralık 2019 #1 Grafikleri Ultra da yapsam, Very Low da yapsam grafiklerin çoğu aynı. Ve ne ayar yaparsam yapayım gölgeler yok. Yardımınızı bekliyorum.
Grafikleri Ultra da yapsam, Very Low da yapsam grafiklerin çoğu aynı. Ve ne ayar yaparsam yapayım gölgeler yok. Yardımınızı bekliyorum.
Çözüm zadnxcom 1 Aralık 2019 fromhell1 dedi: Grafikleri Ultra da yapsam, Very Low da yapsam grafiklerin çoğu aynı. Ve ne ayar yaparsam yapayım gölgeler yok. Yardımınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Grfik ayarlatının en alt kısmında lightning var onu etkinleştir.
fromhell1 dedi: Grafikleri Ultra da yapsam, Very Low da yapsam grafiklerin çoğu aynı. Ve ne ayar yaparsam yapayım gölgeler yok. Yardımınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Grfik ayarlatının en alt kısmında lightning var onu etkinleştir.
2 274000 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 597 Makaleler 1 1 Aralık 2019 #2 fromhell1 dedi: Grafikleri Ultra da yapsam, Very Low da yapsam grafiklerin çoğu aynı. Ve ne ayar yaparsam yapayım gölgeler yok. Yardımınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ayarlarından olabilir. Artı 0 Eksi
fromhell1 dedi: Grafikleri Ultra da yapsam, Very Low da yapsam grafiklerin çoğu aynı. Ve ne ayar yaparsam yapayım gölgeler yok. Yardımınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ayarlarından olabilir.
zadnxcom Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 692 Çözümler 3 1 Aralık 2019 #3 fromhell1 dedi: Grafikleri Ultra da yapsam, Very Low da yapsam grafiklerin çoğu aynı. Ve ne ayar yaparsam yapayım gölgeler yok. Yardımınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Grfik ayarlatının en alt kısmında lightning var onu etkinleştir. Artı 0 Eksi Çözüm
fromhell1 dedi: Grafikleri Ultra da yapsam, Very Low da yapsam grafiklerin çoğu aynı. Ve ne ayar yaparsam yapayım gölgeler yok. Yardımınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Grfik ayarlatının en alt kısmında lightning var onu etkinleştir.
KS KS fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.094 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 1 Aralık 2019 #4 zadnxcom dedi: Grfik ayarlatının en alt kısmında lightning var onu etkinleştir. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını sıfırladım ve dediğiniz ayarı etkinleştirdim, düzeldi. Artı 0 Eksi
zadnxcom dedi: Grfik ayarlatının en alt kısmında lightning var onu etkinleştir. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını sıfırladım ve dediğiniz ayarı etkinleştirdim, düzeldi.