PUBG Lite öldü mü?

atakansogut

Hectopat
Katılım
14 Mart 2020
Mesajlar
285
Çözümler
3
Merhabalar, YouTube'da bu aralar PUBG videolarına takılmam sonucu yersiz arzu olarak söyleyebileceğimiz bir PUBG oynama isteği bende meydana geldi, normalde daha önceden oynamış ve silmiştim ancak bu aralar tekrar indirmeye karar verdim. PUBG Mobile indirdim ancak oyundaki fare hassasiyet değerleri bana çok hızlı geliyor, değiştirmeme rağmen oyuna göre sanırım benim faremin çalışmaması lazım :D daha çok oynadığım PUBG Lite'ın ise kapandığını bile söyleyenler oldu ancak güncelleme almayacağına dair şeyler okudum ve sanırım oyunda çok bot varmış, gerçekten durumu böyle mi? Oynamaya devam eden var mı? Şimdiden teşekkürler.
 
Ben aktif olarak oynuyorum, bot denk gelmiyor. Ya sayısı çok çok az, yada tamamen kaldırıldı. Oyun güncelleme almıyor, fakat sunucular hala açık. Hile konusuna gelecek olursam, eskisi gibi uçan kaçan vs. bana hiç denk gelmedi son 2 aydır. Hile açanlar zaten anında banlanıyor.
 
Bence sistemin yetiyorsa PUBG Steam al daha iyi ama oyun ölmedi onu söyleyeyim.

Anlık heves giderme ile oynamayı düşündüğüm için sanırım Steam'den alasım yok, zaten 1050 Ti ile ne kadar FPS alabilirim bilmiyorum.
Uzun zamandır girmediğimiz hesapların silinmesi gibi bir durum söz konusu mu peki? Siteden giriş yaptığımda benden bir kullanıcı adı belirlememi istedi çünkü.
 
Son düzenleme:
Az önce @Hortozazi ile çıktık. Güzel bir galibiyet aldık. Bot çok gerçekten de, son 10 kişiye kadar hala botların kaldığı olabiliyor. Ama yine de eğlenceli. Hiç olmazsa sona kalan elemanlar bot olmuyor.
 
Güzel oyundu. Benim gibi Steam PUBG sürümüne alışamayanlar için iyi bir alternatifti. Kapanması hoş olmadı. Bakalım PUBG Mobile yerini tutabilecek mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı