PUBG Lite oynayan var mı?

Karakin haritası pubg lite a gelirmi ssd yer kalmadığı için geforce now dan steam pubg oynadım harita mükemmel normalde bubg o kadar sık oynamam ama karakin baya güzel olmuş lite a da gelirse süper olur

Geçen girdim grafik oynanış olarak Steam'i aratmıyor ancak bot halen daha çok fazla etrafımızda spawn olan botlar var her yeri didik didik bakmana rağmen birden bot spawnlanıyor arkandan sıkıyor vurmak sorun olmuyor ancak belli yani bot olduğu oynayıştan isimden, bu can sıkıyor.

Geçen girdim grafik oynanış olarak Steam'i aratmıyor ancak bot halen daha çok fazla etrafımızda spawn olan botlar var her yeri didik didik bakmana rağmen birden bot spawnlanıyor arkandan sıkıyor vurmak sorun olmuyor ancak belli yani bot olduğu oynayıştan isimden, bu can sıkıyor.
Kaçıncı leveldesiniz bende başlarda çok sık vardı şu an baya azaldı o kadar da ilerde değilim

ilk başlarda bot çok fazla. Level arttıkça azalıyor. Benim level 50 şuan. Neredeyse 1 yada 2 tane bot geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı