Vagabundoo
Centipat
Ne kadar ekmek o kadar köfte.Ücretsiz olmasının kötü yanı hile aç banlandın mı aç yeni bir hesap ondanda banlan...
Ne kadar ekmek o kadar köfte.Ücretsiz olmasının kötü yanı hile aç banlandın mı aç yeni bir hesap ondanda banlan...
Selamlar PUBG Lite oynuyorum. Hep araplar çıkıyor. Çevrimiçi varsa eklesin beraber oynayalım. (kemalsazz)
Bazen çok kill alıyorum bazende hiç bunun seviyesi leveli falan yok mu?
Kaçıncı leveldesiniz bende başlarda çok sık vardı şu an baya azaldı o kadar da ilerde değilimGeçen girdim grafik oynanış olarak Steam'i aratmıyor ancak bot halen daha çok fazla etrafımızda spawn olan botlar var her yeri didik didik bakmana rağmen birden bot spawnlanıyor arkandan sıkıyor vurmak sorun olmuyor ancak belli yani bot olduğu oynayıştan isimden, bu can sıkıyor.
Daha yeniyim bende 10-11 level.Kaçıncı leveldesiniz bende başlarda çok sık vardı şu an baya azaldı o kadar da ilerde değilim
ilk başlarda bot çok fazla. Level arttıkça azalıyor. Benim level 50 şuan. Neredeyse 1 yada 2 tane bot geliyor.Geçen girdim grafik oynanış olarak Steam'i aratmıyor ancak bot halen daha çok fazla etrafımızda spawn olan botlar var her yeri didik didik bakmana rağmen birden bot spawnlanıyor arkandan sıkıyor vurmak sorun olmuyor ancak belli yani bot olduğu oynayıştan isimden, bu can sıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.