Merhaba arkadaşlar ben PUBG'de lobi içindeyken hiçbir şeye tıklayamıyorum. Oyunun dosyalarını doğruladım ama işe yaramadı, sildim tekrar yükledim yine işe yaramadı. Tam ekranda oynuyorum (Alt+Enter) Araştırdım ekran çözünürlüğü falan her şeyi denedim ama olmuyor. Lobide sadece oyunu açınca ilk 2 saniye falan tıklayabiliyorum. Maça girebilirsem giriyorum giremzssem tekrar oyunu kapatıp açmak zorunda kalıyorum lütfen yardımcı olun. Not (Oyunda sadece ayarlara tıklayabiliyorum sağ alttaki) lütfen yardımcı olun kimse çözüm bulamıyor.
Beyler lütfen biri yardımcı olsun kanser olacağım PUBG sitesinede attım cevap vermediler lütfen vallahi kanser olacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçekten yardımlarınız için çok teşekkür ederim Technopat ailesi ben çözümü kendim buldum. Beyler Malwarebytes programını indırip dosyaları tarayın PUBG dosyalarına virüs bulaşmış indirin düzeldi.
Beyler lütfen biri yardımcı olsun kanser olacağım PUBG sitesinede attım cevap vermediler lütfen vallahi kanser olacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçekten yardımlarınız için çok teşekkür ederim Technopat ailesi ben çözümü kendim buldum. Beyler Malwarebytes programını indırip dosyaları tarayın PUBG dosyalarına virüs bulaşmış indirin düzeldi.