PUBG mikrofon cızırtı sorunu

Yernki

Decapat
Arkadaşlar PUBG oynarken, push to talk yapınca arkadaşım sesimin gitmediğini söyledi. Always iken hiçbir sorun yoktu. Sonra kontrol edince, kayıt ederken felan az ses çok cızırtı geldiğini fark ettim. Kasanın power tuşunun olduğu yere dokunca cızırtı gelmıyor ya da baya azalıyor. Acaba PUBG oynarken yaptığım ayarla ile sadece raslantısal olarak mı böyle bir sorun oldu, yoksa alakası var mı anlayamadım. Bu konuda deneyiminiz ya da bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG ile alakalı olabileceğini sanmıyorum.Bilgisayarınızın Sırasıyla bu ayarlarına gidiniz.

örnek.png

Örnek -2.png

Örnek -3.png

Örnek 9.png

Not: Kulaklığınızın/mikrofonunuzun jak girişi ile alakalı olabilir veyahut kablolarında.

Bu ayarları yaptım, ama düzelmedi. Kulaklık da sanırım sorun, ama bu raslantı da çok iyi kafamı karıştırdı :)
:D Bilmemeniz şaşırttı. Üst taraftaki bulanan "Geliştirmeler" adlı sekmeden YouTube üzerinden bakarak adım adım ilerleyerek yapabilirsiniz.

Sürücülerinizi de güncelleyin.

Kolay gelsin.

Açıkça anlattım ne olduğunu. Sorun ya kasa ile alakalı ya da kulaklık. Şu ayar ya da driver ile yapılacak her şeyi yaptım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı