J jeffin Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 PUBG mobilde ekran kartım kullanımı %5'ten yukarı çıkmıyor ve kasıyor bunun sebebini bilen varsa çok yardımcı olur.
PUBG mobilde ekran kartım kullanımı %5'ten yukarı çıkmıyor ve kasıyor bunun sebebini bilen varsa çok yardımcı olur.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.798 Makaleler 28 Çözümler 186 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 2 Şubat 2025 #2 jeffin dedi: PUBG mobilde ekran kartım kullanımı %5'ten yukarı çıkmıyor ve kasıyor bunun sebebini bilen varsa çok yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Emülatör olduğu için %100 akıcı oynamayı beklemeyin. Ekran kartı modeli nedir ve emülatör hangisi?
jeffin dedi: PUBG mobilde ekran kartım kullanımı %5'ten yukarı çıkmıyor ve kasıyor bunun sebebini bilen varsa çok yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Emülatör olduğu için %100 akıcı oynamayı beklemeyin. Ekran kartı modeli nedir ve emülatör hangisi?
J jeffin Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #3 rx 7700 xt gameloop
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.798 Makaleler 28 Çözümler 186 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 3 Şubat 2025 #4 jeffin dedi: rx 7700 xt gameloop Genişletmek için tıkla... Deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
jeffin dedi: rx 7700 xt gameloop Genişletmek için tıkla... Deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et