Çözüldü PUBG Mobile 3.9 güncellemesinde FPS artışı olacak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam PUBG o kadar ağır bir oyun değil sadece PUBG'nin optimizasyonu kötü bunu da anlaşma yaptıkları yeni telefon markalarını aldırmaya çalıştıklarını düşünüyorum bazıları süper akıcı oyunu Minecraft yapar falan demiş ama akıcı ile arasında çok az fark olur oda sırf farklı olsun diye burada PUBG grafikleri düşürmekten ziyade FPS limitini 45'ten 60'a çekmiş ve böyle bir şeyi beklemenize gerek yok benim 30 FPS alan Samsung M34 model cihazım var 120Hz ekranı olduğu için 120 FPS Config yaptım (bu arada YouTube'dan indirebilirsin ben saveeditonline.com a active. Sav dosyamı yükleyip düzenliyorum yapmak isterseniz yardımcı olurum) ve bal gibi 120 FPS oynuyorum.

Hocam ben Config yapamıyorum android 15 olduğu için galiba engelliyor yapmamı.

Artık 4.0.2 betasında benim telefon süper akıcı ile 60 FPS oluyor büyük ihtimalle çoğu 45 FPS olan cihazların da 60 FPS olabilir.

Kendiniz internetten mi indirdiniz yoksa Play Store'deki versiyonuna geldi mi?

Daha Play Store'daki versiyonun gelmesine 30 gün falan var Google'a PUBG 4.0.2 beta APK yazarsanız ilk sitede Uptodown diye bir site var oradan indirdim. Link: BETA PUBG MOBILE (Android)

Konuyu 7 bin kişi görmüş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı