PUBG Mobile 90 FPS config işe yarıyor mu?

Yanlış bilgi: GFX Tool programları Android 11 ve üstündeki sürümleri destekliyor.
Hocam onun yerine GFX tool da kullanılabilir.

Demek ki ya yanlış yaptınız ya da telefonda 90 FPS'lik potansiyel yok ama bu işlemci ile akıcı ayarlarda 55-75 FPS ile oynamanız lazım. Ben Redmi 10 2022 de HD ayarda 50 FPS akıcı ayarda 75 FPS oynuyorum onun işlemcisi de G88 aşağı yukarı benzer performans göstermesi lazım.

Kanka GFX tool Android 11 üstünde olmuyor.

Artı -1 Eksi
Android 11, Android 12, Android 13 ve Android 14 cihazım var bal gibi de oluyor.

Bilginiz olmayan konularda yanlış bilgiler vermemenizi öneririm, iyi sosyaller.

sd 685 60fps bile veremez.
Akıcı grafiklerde verir. Soğutucu fan ile 60-70 FPS veriyor ısınınca 40 civarına düşüyor. Fan olsa serin kalsa FPS düşmesi yaşamaz.

Kullanılan ROM ne kadar stabil olduğuna bağlı. MIUI ile max 40, EvolutionX veya LineageOS ile 60-70 FPS alabilirsin.

Telefonum
Xiomi Redmi Not 12
120 hz
Snapdragon 685 işlemci
6+2 gb ram
Config ile 90 fps alabilirmiyim?
Xiaomi'nin kendi ROM'unu kullanıyor isen max 40-50 alırsın ama stabil ve hızlı bir Custom ROM kullanıyor isen 60-70 alırsın.

Eskiden telefon desteklemiyor diye Config açardık ne zamanlardı artık telefonun 120 FPS destekliyor ama eskisi kadar zevkli olmuyor ah eski günler :)

Son düzenleme:

Ya neden moddan uyarı yedim tamam tool destekliyor ama erişilebilirlik hatası gibi bir şey veriyor yani çalışmıyor bu hata Android 13'e kadar çözülüyor ama kesin değil Android 14'te erişilebilirlik sorunu çözülmüyor.

Android 11, Android 12, Android 13 ve Android 14 cihazım var bal gibi de oluyor.

Bilginiz olmayan konularda yanlış bilgiler vermemenizi öneririm, iyi sosyaller.

Akıcı grafiklerde verir. Soğutucu fan ile 60-70 FPS veriyor ısınınca 40 civarına düşüyor. Fan olsa serin kalsa FPS düşmesi yaşamaz.

Kullanılan ROM ne kadar stabil olduğuna bağlı. MIUI ile Max 40, Evolution X veya LineageOS ile 60-70 FPS alabilirsin.

Xiaomi'nin kendi ROM'unu kullanıyor isen Max 40-50 alırsın ama stabil ve hızlı bir Custom ROM kullanıyor isen 60-70 alırsın.

Eskiden telefon desteklemiyor diye Config açardık ne zamanlardı artık telefonun 120 FPS destekliyor ama eskisi kadar zevkli olmuyor ah eski günler

O zaman bende nasıl olmuyor.

Son düzenleme:
O zaman bende nasıl olmuyor.
Sizin cihazınızda olmaması diğer cihazlarda da olmadığı anlamına gelmez.

Telefonunuzda GFX TOOL işe yaramıyor ise markası Redmi diye tahmin ediyorum, doğru mu?

Android 14'te erişilebilirlik sorunu çözülmüyor.
Android 14 cihazımda gayet rahat yapıyorum. Yerleşik Android dosya yöneticisi uygulamasının verilerini temizleyince erişilebilirlik sorunu çözülüyor.

Sizin cihazınızda olmaması diğer cihazlarda da olmadığı anlamına gelmez.

Telefonunuzda GFX tool işe yaramıyor ise markası Redmi diye tahmin ediyorum, doğru mu?

Android 14 cihazımda gayet rahat yapıyorum. Yerleşik Android dosya yöneticisi uygulamasının verilerini temizleyince erişilebilirlik sorunu çözülüyor.

Bende çözülmediği için öyle yazmıştım.
Evet Redmi Note 12s.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı