PUBG Mobile çözünürlük nasıl düşürülür?

emies

Hectopat
Daha fazla  
Telefonum harika bir telefon değil. 30 FPS civarı oynuyorum fakat çatışmalarda düşüyor. Bilirsiniz ki internette Config dosyaları var ve tuhaf şekilde işe yarıyorlar. Tek istediğim oyunun grafiklerini (değiştirilemeyen olanları) ve çözünürlüğü olabildiğince düşürmek. Cihazımın ekranı FHD+ olduğu için 720p çözünürlükte telefonumun performansının uçacağını düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

"tuhaf şehilde işe yarıyorlar" derken?
Mobil oyunların configleri bildiğim kadarıyla bilgisayar oyunlarından çok çok daha kapsamlı. Bu yüzden sadece config dosyasını değiştirerek silahın sekmesini bile sıfır yapabiliyorsunuz. Yani basit bir config dosyası ile hile yapılabiliyor. Bu sebeple config dosyasına karşı bir önlem alınmaması bence tuhaf açıkçası. Ben sadece çözünürlüğü düşürmek istiyorum.

Config dosyaları işe yarıyor ama banı da yiyorsun. Bir de ne tür configler var görsen aklın hayalin şaşar. Oyunun dosyaları ile bir güzel oynadığı için sıkıntı çıkarır. Üstteki hocamın dediği gibi bunların yerine GFX Tool yükle. Ben kullanıyorum hala ve ban yemedim daha. Arada sırada drop yiyor ama 60FPS oynuyorum. Oradaki menüden çözünürlüğü de ayarlayabiliyorsun.

Arkadaşlar gfx tool eskiden kullanıyordum fakat android 12ye geçtiğim için android data kısmına erişim vermeme izin vermiyor. haliyle gfx tool bir işe yaramıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı