aominedaici Decapat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 3 9 Şubat 2019 #1 Oyun açılırken mavi PUBG yazısında takılıyor, düzelmiyor. Silip yüklemeyi denedim, bildiğiniz bir şey var mı acaba?
Oyun açılırken mavi PUBG yazısında takılıyor, düzelmiyor. Silip yüklemeyi denedim, bildiğiniz bir şey var mı acaba?
İnterceptour Kilopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 161 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 9 Şubat 2019 #2 AppData'da ki tencent games verilerini bir silmeyi dene veya emülatörün ön belleğini silmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
AppData'da ki tencent games verilerini bir silmeyi dene veya emülatörün ön belleğini silmeyi deneyin.
KS KS aominedaici Decapat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 3 16 Şubat 2019 #3 İnterceptour dedi: AppData'da ki tencent games verilerini bir silmeyi dene veya emülatörün ön belleğini silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim herşeyi silmeyide de denedim Artı 0 Eksi
İnterceptour dedi: AppData'da ki tencent games verilerini bir silmeyi dene veya emülatörün ön belleğini silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim herşeyi silmeyide de denedim