Tuş atama sorunlarını ben çözdüm.
Bu sekmedeki alanda çözünürlüğü istediğiniz gibi ayarlayın. Ancak diğer ayarları en yüksekte tutun.
Ben bu değerleri kullanıyorum. Çünkü monitörüm 4K ve 2K altı iyi sonuçlar vermiyor. Mümkün olsa 4K aktif edeceğim.
Buradaki çözünürlüğü size uygun olan yapıya göre seçin.
Kırmızı kutucuğun içindeki klavye simgesine tıklayın.
Çözünürlüğe göre smart olanlardan seçin. Eğer burada değişiklik yaptıysanız sıfırla ve kaydet demeyi unutmayın. Tekrar söylüyorum çözünürlüğe göre bu smart seçeneklerden seçmeniz gerekiyor.
Sonra oyun içi grafik ayarını olabildiğince en yüksekte tutun.
Kontroller sekmesine gelip sıfırla ve kaydet dedikten sonra çıkın ve oyunu baştan açın.
Böylece tuş atamaları ile alakalı sorunlar genel olarak gidiyor. Ancak araç kullanımlarında ve hareket eylemlerinde takılmalar mevcut.
Boşluk tuşu ile arabadan atlama durumu düzeliyor. Bu düzelirken direksiyon kontrolü ve hareket eyleminde sorunlar başlıyor. İleri yönde giderken yön vermede kesilmeler oluyor. A veya d tuşuna basılı tutup ilerleme hareketi yaparken bug oluşuyor ve takılıyor hareket etmiyor.
Nişan ve ateş etme durumlarında herhangi bir sorun yok şu an için.
Bozuk olan oyunu dahada çok bozdular. Bir sonraki güncellemeyi beklemek zorundasınız. Sorun tamamen oyunun kendisi ile alakalı.