Kadir008 Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 324 14 Mayıs 2020 #1 Öncelikle herkese iyi akşamlar benim sabahtan beri uğraştım ama bir çözüme varamadım yardımcı olur musunuz? Ekran görüntülerinde ayarı ve hata mevcut. Sistemim PUBG Mobile kaldırıyor 4 GB RAM 64 Bit Intel HD Graphics.
Öncelikle herkese iyi akşamlar benim sabahtan beri uğraştım ama bir çözüme varamadım yardımcı olur musunuz? Ekran görüntülerinde ayarı ve hata mevcut. Sistemim PUBG Mobile kaldırıyor 4 GB RAM 64 Bit Intel HD Graphics.
cnbzk Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 120 14 Mayıs 2020 #2 Ben emülatörden değil mobilden oynuyorum ama aynısı bir tanıdığımda olmuştu. Silip tekrar yükledi düzeldi. Artı 0 Eksi
Ben emülatörden değil mobilden oynuyorum ama aynısı bir tanıdığımda olmuştu. Silip tekrar yükledi düzeldi.
KS KS Kadir008 Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 324 14 Mayıs 2020 #3 cnbzk dedi: Ben emülatörden değil mobilden oynuyorum ama aynısı bir tanıdığımda olmuştu. Silip tekrar yükledi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Artı 0 Eksi
cnbzk dedi: Ben emülatörden değil mobilden oynuyorum ama aynısı bir tanıdığımda olmuştu. Silip tekrar yükledi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
cnbzk Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 120 14 Mayıs 2020 #4 Görev yöneticisine gir ve işlemler kısmından (uygulama değil) PUBG'yi sonlandır. Tekrar dene. Artı 0 Eksi
KS KS Kadir008 Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 324 14 Mayıs 2020 #5 cnbzk dedi: Görev yöneticisine gir ve işlemler kısmından (uygulama değil) PUBG'yi sonlandır. Tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı denemiştim zaten var mı bilen ya kanser oldum. Kadir008 dedi: Yok olmadı denemiştim zaten var mı bilen ya kanser oldum. Genişletmek için tıkla... cnbzk dedi: Ben emülatörden değil mobilden oynuyorum ama aynısı bir tanıdığımda olmuştu. Silip tekrar yükledi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ya yokmu bilen Ne olur biriniz sölesin. Son düzenleme: 14 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
cnbzk dedi: Görev yöneticisine gir ve işlemler kısmından (uygulama değil) PUBG'yi sonlandır. Tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı denemiştim zaten var mı bilen ya kanser oldum. Kadir008 dedi: Yok olmadı denemiştim zaten var mı bilen ya kanser oldum. Genişletmek için tıkla... cnbzk dedi: Ben emülatörden değil mobilden oynuyorum ama aynısı bir tanıdığımda olmuştu. Silip tekrar yükledi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ya yokmu bilen Ne olur biriniz sölesin.
emka123 Femtopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #6 Kadir008 dedi: Yok olmadı denemiştim zaten var mı bilen ya kanser oldum. Ya yokmu bilen Ne olur biriniz sölesin. Genişletmek için tıkla... baglanti hatasi veriyorsa DNS degistir ve cache dns'ni temizle. Artı 0 Eksi
Kadir008 dedi: Yok olmadı denemiştim zaten var mı bilen ya kanser oldum. Ya yokmu bilen Ne olur biriniz sölesin. Genişletmek için tıkla... baglanti hatasi veriyorsa DNS degistir ve cache dns'ni temizle.