PUBG Mobile emulatorden ve telefondan aynı hesaba girmek sorun olur mu?

aynı anda zaten giremezsin ama farklı zamanlarda girersen atıyorum sabah telefondan akşam bilgisayardan girersen hesabın son girdiğin cihazda kalır eski cihazından çıkış yapar ve buda demek oluyorki şifreni (hesap bilgilerini unuttuysan vs.) yapma

aynı anda zaten giremezsin ama farklı zamanlarda girersen atıyorum sabah telefondan akşam bilgisayardan girersen hesabın son girdiğin cihazda kalır eski cihazından çıkış yapar ve buda demek oluyorki şifreni (hesap bilgilerini unuttuysan vs.) yapma
ayarlar konusunda nasıl oluyor pcde ki genel dikiz ateş ayarlarım fln telefondakiyle aynı mı olur farklı mı

Ayarlar konusunda nasıl oluyor PC'de ki genel dikiz ateş ayarlarım falan telefondakiyle aynı mı olur farklı mı?

Bildiğim kadarı ila pubg deki buton ayarların buluta kaydedilir başka cihazdan girince her şeyin yerinde olduğunu gördüm muhtemel emulatörde de aynı durum olur ve ayrıca yukarıda birisi demiş akşam oradan oynarsan hesabın kapanır yenideden şifreni girmen gerek demiş öyle bir şey hiç yaşamadım herkese direkt itibar etmeyin bana bile ben sadece kendi tecrübemi paylaştım.

ayarlar konusunda nasıl oluyor pcde ki genel dikiz ateş ayarlarım fln telefondakiyle aynı mı olur farklı mı
pek o konuları hatırlamıyorum ama sen hassasiyet kodunu kaydet ama eğer gameloop falan kullanırken bilirsin emulatorlerin varsayılan tuş atama şeyi olur mesela esc basınca en sol üste falan tıklar, işte o ayarın varsayılanını kullanacaksan kontrollerini (pubgnin tuş atama yerini) sıfırlaman gerekir pcden girdiğinde telefondaki tuş ataman pcye geçer mesela ben plan 1 telefon plan 2 tablet tarzı kullanıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı