roxier Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Dediğim gibi Facebook kısmında başka hesaba girmek istiyorum ama hep aynı hesaba atıyor, ne yapmam lazım? Son düzenleme: 13 Ağustos 2024
Dediğim gibi Facebook kısmında başka hesaba girmek istiyorum ama hep aynı hesaba atıyor, ne yapmam lazım?
omerakbu1t Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 260 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #2 Ayarları açın, sol alt tarafta çıkış yap'a basarsanız giriş ekranına dönecektir.
roxier Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 roxier dedi: Dediğim gibi Facebook kısmında başka hesaba girmek istiyorum ama hep aynı hesaba atıyor, ne yapmam lazım?Eki Görüntüle 2283246 Genişletmek için tıkla... bu ekrandan nasıl çıkacam
roxier dedi: Dediğim gibi Facebook kısmında başka hesaba girmek istiyorum ama hep aynı hesaba atıyor, ne yapmam lazım?Eki Görüntüle 2283246 Genişletmek için tıkla... bu ekrandan nasıl çıkacam
omerakbu1t Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 260 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #4 roxier dedi: bu ekrandan nasıl çıkacam Genişletmek için tıkla... İptale basınca çıkmıyor mu hocam?
roxier Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #5 omerakbu1t dedi: Ayarları açın, sol alt tarafta çıkış Yap'a basarsanız giriş ekranına dönecektir. Genişletmek için tıkla... Hayır yani başka hesaba girmek istiyorum buradan nasıl çıkacağım Acil yardım hesabım gidecek
omerakbu1t dedi: Ayarları açın, sol alt tarafta çıkış Yap'a basarsanız giriş ekranına dönecektir. Genişletmek için tıkla... Hayır yani başka hesaba girmek istiyorum buradan nasıl çıkacağım Acil yardım hesabım gidecek
omerakbu1t Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 260 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #6 roxier dedi: Hayır yani başka hesaba girmek istiyorum buradan nasıl çıkacağım Acil yardım hesabım gidecek Genişletmek için tıkla... İptal deyince normalde Facebook ile zorlamaz, tekrar PUBG giriş ekranına yönlendiriyor hocam. Başka Facebook hesabıyla girecekseniz emülatörden Facebook üzerinden yapmanız lazım.
roxier dedi: Hayır yani başka hesaba girmek istiyorum buradan nasıl çıkacağım Acil yardım hesabım gidecek Genişletmek için tıkla... İptal deyince normalde Facebook ile zorlamaz, tekrar PUBG giriş ekranına yönlendiriyor hocam. Başka Facebook hesabıyla girecekseniz emülatörden Facebook üzerinden yapmanız lazım.