PUBG Mobile İçin Telefon Önerisi

O fiyata hatta daha ucuza oyun telefonu Asus, Oppo Reno, Huawei gibi markalardan alsın.
Ek olarak Razer Phone ve Oneplus ekleyebiliriz keşke bütçe olsaydı bütçe olmadığı için sallıyoruz modelleri :)

Arkadaşlar ben General Mobile-GM8 kullanıyorum fakat kasma donma yapmıyor.Çözemediğim bir biçimde rahatlıkla oynuyorum oyunu ancak 15 dakikanın ardından ısınma yapıyor.Kesinlikle General Mobile almayın ancak 3 gb rami olan bir telefon alırsanız işinizi görecektir diye umuyorum.

Arkadaşlar ben General Mobile-GM8 kullanıyorum fakat kasma donma yapmıyor.Çözemediğim bir biçimde rahatlıkla oynuyorum oyunu ancak 15 dakikanın ardından ısınma yapıyor.Kesinlikle General Mobile almayın ancak 3 gb rami olan bir telefon alırsanız işinizi görecektir diye umuyorum.
Sadece RAM ile olmuyor. Bende 3 GB RAM var ama işlemci eski olduğundan dolayı kasma yapıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı