kaosylmz Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 9 1 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar, oyuna PC'den giriyorum Gameloop'tan fakat oyun girerken aşırı yavaş giriyor ve kasıyor. PC özelliklerim yetiyor, sebebi ne acaba?
Arkadaşlar, oyuna PC'den giriyorum Gameloop'tan fakat oyun girerken aşırı yavaş giriyor ve kasıyor. PC özelliklerim yetiyor, sebebi ne acaba?
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 1 Ocak 2020 #2 kaosylmz dedi: Arkadaşlar, oyuna PC'den giriyorum Gameloop'tan fakat oyun girerken aşırı yavaş giriyor ve kasıyor. PC özelliklerim yetiyor, sebebi ne acaba? Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile telefonlar için tasarlanmış bir oyun olduğundan RTX ekran kartınız i9 işlemciniz dahi olsa stabil performans göstermez. Gidin PUBG Lite oynayın, Steam PUBG oynayın. Artı 0 Eksi
kaosylmz dedi: Arkadaşlar, oyuna PC'den giriyorum Gameloop'tan fakat oyun girerken aşırı yavaş giriyor ve kasıyor. PC özelliklerim yetiyor, sebebi ne acaba? Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile telefonlar için tasarlanmış bir oyun olduğundan RTX ekran kartınız i9 işlemciniz dahi olsa stabil performans göstermez. Gidin PUBG Lite oynayın, Steam PUBG oynayın.
YiGiT787 Decapat Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 532 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #3 Monil emülatörlerin performans sıkıntısı olabiliyor. Bilgisayarda oynanabilen bir PUBG sürümünü oynayın veya telefonda oynayın. Artı 0 Eksi
Monil emülatörlerin performans sıkıntısı olabiliyor. Bilgisayarda oynanabilen bir PUBG sürümünü oynayın veya telefonda oynayın.