PUBG Mobile şekilli nicki olan birisi nasıl arkadaş eklenir?

Arkadaşlar merhaba. Benim sorum şu atacağım fotoda batuhan adlı kişi var onun sondaki işaret varsa atma şansınız var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden.

Eki Görüntüle 2398956

ID numarası ile ekleyebilirsiniz. Lobi de, arkadaşlar bölümünden son oynadıklarıma bakın, oyuncunun profili çıkacaktır.

Şu şekilde hocam:
Profilin altındaki arkadaşlarım bölümüne tıklayın.
1737041308100.jpg

Sonra:
Burada son oynadıkların çıkar. Ordan görüntüleyebilirsin.
1737041329288.jpg

Arkadaşlar merhaba. Benim sorum şu atacağım fotoda batuhan adlı kişi var onun sondaki işaret varsa atma şansınız var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden.

Eki Görüntüle 2398956

Arkadaşlarım bölümünden en son kısmına tıklayın orada en son kimlerle oynadıgınız gözükür. Eger baska bir şekilli nicki olan birine istek atmak isterseniz ID ile atabılıyorsunuz.

ID numarası ile ekleyebilirsiniz. Lobi de, arkadaşlar bölümünden son oynadıklarıma bakın, oyuncunun profili çıkacaktır.

Şu şekilde hocam:
Profilin altındaki arkadaşlarım bölümüne tıklayın. Eki Görüntüle 2398977
Sonra:
Burada son oynadıkların çıkar. Ordan görüntüleyebilirsin.
Eki Görüntüle 2398978
Reis benim sorum o değil ben sondaki işareti arıyorum

Eki Görüntüle 2398956

Arkadaşlarım bölümünden en son kısmına tıklayın orada en son kimlerle oynadıgınız gözükür. Eger baska bir şekilli nicki olan birine istek atmak isterseniz ID ile atabılıyorsunuz.

Benim sorum batuhan isminin sonundaki işareti bulmaya çalışıyorum ismi degistirdim.

Hem başlıkta arkadaş eklemek ıstıyorum demıssınız sımdıde işareti arıyorum diyorsunuz. En son oynananlardan istek at işte işareti ne karıştıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem başlıkta arkadaş eklemek ıstıyorum demıssınız sımdıde işareti arıyorum diyorsunuz. En son oynananlardan istek at işte işareti ne karıştıyorsun.

Oraya yazdim batuhan adlı kullanıcının sondaki işareti soyler misiniz diye onu arıyorum.

O kadar biliyorum fakat ben sondaki işareti bulmaya çalışıyorum form atacağım o yüzden yazdım yanlış anlayanlar çok demek ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Geri
Yukarı