Hamit 13 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar telefon numarami yazıp şifreyi sifirliyorum, şifre oluşturuyorum, kod geliyor giriyorum ama sonra hata veriyor müşteri hizmetleri ile iletişime geçin diyor.
Arkadaşlar telefon numarami yazıp şifreyi sifirliyorum, şifre oluşturuyorum, kod geliyor giriyorum ama sonra hata veriyor müşteri hizmetleri ile iletişime geçin diyor.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 Yer Ankara 9 Mayıs 2025 #2 Hesabına telefondan giriş yaparsan da böyle uyarı veriyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Hamit 13 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #3 Telefon Talisca06 dedi: Hesabına telefondan giriş yaparsan da böyle uyarı veriyor olabilir Genişletmek için tıkla... Telefonumdan giriş yapamıyorum yok zatan telefonda Talisca06 dedi: Hesabına telefondan giriş yaparsan da böyle uyarı veriyor olabilir Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Telefon Talisca06 dedi: Hesabına telefondan giriş yaparsan da böyle uyarı veriyor olabilir Genişletmek için tıkla... Telefonumdan giriş yapamıyorum yok zatan telefonda Talisca06 dedi: Hesabına telefondan giriş yaparsan da böyle uyarı veriyor olabilir Genişletmek için tıkla...
V v1axe Centipat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #4 Oyunla alakalı bir durum 3 5 güne düzeltirler bende de aynı sorun var alt e postadan giriş yapamıyorum ama yan bağlardan sorunsuz giriş yapılıyor . Artı 0 Eksi
Oyunla alakalı bir durum 3 5 güne düzeltirler bende de aynı sorun var alt e postadan giriş yapamıyorum ama yan bağlardan sorunsuz giriş yapılıyor .
KS KS Hamit 13 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #5 v1axe dedi: Oyunla alakalı bir durum 3 5 güne düzeltirler bende de aynı sorun var alt e postadan giriş yapamıyorum ama yan bağlardan sorunsuz giriş yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende e-posta da bağlı değil müşteri hizmetlerine meil atim bakalım çözerler belki. Artı 0 Eksi
v1axe dedi: Oyunla alakalı bir durum 3 5 güne düzeltirler bende de aynı sorun var alt e postadan giriş yapamıyorum ama yan bağlardan sorunsuz giriş yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende e-posta da bağlı değil müşteri hizmetlerine meil atim bakalım çözerler belki.