Shadow Ancient Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar PUBG Mobile'de telefon numaramı eklemek istiyorum fakat telefon numaramın yanındaki şifre yerine neyin şifresini yazacağımı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2024
Arkadaşlar PUBG Mobile'de telefon numaramı eklemek istiyorum fakat telefon numaramın yanındaki şifre yerine neyin şifresini yazacağımı bilmiyorum.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 22 21 Ocak 2024 #2 Shadow Ancient dedi: Arkadaşlar PUBG Mobile'de telefon numaramı eklemek istiyorum fakat telefon numaramın yanındaki şifre yerine neyin şifresini yazacağımı bilmiyorum. Eki Görüntüle 2091727 Genişletmek için tıkla... Daha sonradan telefon numarası ile giriş yaparken kullanacağınız şifreyi istiyor.
Shadow Ancient dedi: Arkadaşlar PUBG Mobile'de telefon numaramı eklemek istiyorum fakat telefon numaramın yanındaki şifre yerine neyin şifresini yazacağımı bilmiyorum. Eki Görüntüle 2091727 Genişletmek için tıkla... Daha sonradan telefon numarası ile giriş yaparken kullanacağınız şifreyi istiyor.