Yok hocam tatmin etmez ama 60 fps için gfx kullanabilirsinizTechno pova 5 satın almayı düşünüyorum telefondan oyun oynamak için. 60 FPS falan veriyordur zannediyordum ama 45 FPS veriyormuş PUBG mobilde da 45 FPS'te tatmin edecek kadar akıcı şekilde oynayabilir miyim?
60 fps kasmaz zaten hocam konu sahibi 45 diyor.60 altı kasan diyenlere bakma o bakış açısına göredir ben s20 fe kullanıyorum 120 hz olduğu için 90 fps desteği yok sabit 60 veriyor
bir oyun için telefonuna zarar vermeye değmez ayrıca pubg oynamak istiyorsanız telefonunuz amiral gemisi ve mutlaka snapdragon işlemcili olmalı sebebi bunlar oyun için optimizedirYok hocam tatmin etmez ama 60 fps için gfx kullanabilirsiniz
Gfx virüs değil kibir oyun için telefonuna zarar vermeye değmez ayrıca pubg oynamak istiyorsanız telefonunuz amiral gemisi ve mutlaka snapdragon işlemcili olmalı sebebi bunlar oyun için optimizedir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.