PUBG Mobile'in ne kadar ömrü kaldı?

1 yıldan fazla oynanır ancak pek de sürmez. Eski popülerliği kalmadı, arkadaşın da dediği gibi çok fazla eklenecek bir şey yok. GB boyutlarında skinler, kısa sürede çıkarılıp kaldırılan modlar, üç beş ayda bir eklenen silah modeli/modelleri ile nereye kadar gidilebilir?

+Kullanıcı ne istiyor?
–Daha çok taktiksel çatışma, daha kararlı bir oyun motoru, güvenli ve adil oyun ortamı.
+Yeni skinler getirin.
–Ama efendim?
+Yeni skin dedim!
–Getirdik efendim.
+Hilecileri de kullanıcılar izleyip banlasın.
–Peki efendim, biz ne yapalım?
+Bilmem, iki senedir pek bir şey yapmıyoruz zaten!

Sürdürülebilirlik ne yazık ki yok. Oynayan tanıdıklarım hep bıraktılar bu yüzden.
Daha kararlı bir oyun motoru mu? Unreal Engine ile yapıldı. Motor kararlı bu yuzden oyun sorunluysa ilk hata yapimcidadir.
 
Oyun artık bayağı bayağı sıktı aynı şeyleri yapmak bıktığım bir şey ki zaten 1 yıl oldu bıraktığım. Tencent 13 yaş altındakilere dua etsin.
PUBG PC de ölmez Mobile da ölmez arkadaşım. Counter-Strike yıllardır nasıl yaşıyorsa bu da öyle yaşar.

Aynen Kardeşim Bundan önce Zaten PUBG -1 PUBG -2 gibi oyunlar ile kemik kitleyi arttırmışlardı zaten ^^
 
Son düzenleme:
Önceden olduğunun %10'u kadar bile popüler değil şuan. Önceden gündemdeydi ve herkesin dilindeydi. Artık yavaş yavaş unutulmaya doğru gidiyor ama bir kemik kitle PC'de oynayacaktır.
Merhaba dostum,bence PUBG oyunu yavaş yavaş değil,koşarak bitişe doğru gidiyor.Çünkü PUBG LITE oyunu kapandı.Bu düşük sistemli oyuncuların hepsinin oyundan kopması demek.
 
Arkadaşlar çok yanlış düşünüyorsunuz. PUBG Lite kapandı evet ama onu yayın yapan ya da çeken çok kişi yoktu dolayısıyla oyuncu sayısını günden güne kaybetti. PUBG Mobile ise bizim gibi ülkelerde kolay yoldan para kazanma yolu olarak görülüyor ve herkes yayınını yapıyor. Dediğim gibi Nonolive, Nimo TV gibi sitelere girip bakarsanız PUBG Mobile yayınlarının 20-50k arası izlendiğini görebilirsiniz. Yani ne bu oyunun fişi çekilir ne de Türkiye'de bu oyunun yayınını yapan adamlar ve 13 yaş izleyici kitlesi azalır.
 
Pugb çoktan öldü zaten. Oyunu kalıcı olarak terkedenlerin sayısı, oynamaya devam edenlerin sayısından fazla. Sadece bazılarının, oyunun öldüğünden haberi yok. Bir kısmı sıkıntıdan kusa kusa oynuyor. Bazı modeller sonsuza kadar bir oyuna takılırlar zaten onlar her zaman olacak. Yıl 2021 halen knight online oynanıyor ve yayınları yapılıyor. Aynı karakteri aynı itemlerle milyonlarca kez dizip milyonlarca kez aynı senaryoları yaşamaktan zevk alan tipler var.
 

Geri
Yukarı