W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Ağustos 2020 #1 PUBG'yi güncelledim ve bu hatayı alıyorum. Ekran kartı sürücüsünü güncelledim, dosyaları silip tekrar yükledim fakat sorun devam ediyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekekkürler. Dosya Ekleri sdasdaas.PNG 6,3 KB · Görüntüleme: 252
PUBG'yi güncelledim ve bu hatayı alıyorum. Ekran kartı sürücüsünü güncelledim, dosyaları silip tekrar yükledim fakat sorun devam ediyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekekkürler.
Çözüm Emre C 31 Ağustos 2020 Windows güncelleştirmesi var mı? Varsa günceller misin? Yaptıktan sonra olmazsa, Steam > Steamapps > common > PUBG > TslGame > Binaries > Win64 Bu konumda bulunan "opengl32.dll" yedekleyin ve silin.
Windows güncelleştirmesi var mı? Varsa günceller misin? Yaptıktan sonra olmazsa, Steam > Steamapps > common > PUBG > TslGame > Binaries > Win64 Bu konumda bulunan "opengl32.dll" yedekleyin ve silin.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 31 Ağustos 2020 #11 DDU ile mevcut olanı kaldırıp ekran kartınızın 20.4.2 sürümlü sürücüsünü kurun. Eğer olmazsa yine DDU ile kaldırıp en son sürücüyü kurabilirsiniz. Bu iki işlem de çözmezse CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. İşlem bitene kadar da kapatmayın. Artı 0 Eksi
DDU ile mevcut olanı kaldırıp ekran kartınızın 20.4.2 sürümlü sürücüsünü kurun. Eğer olmazsa yine DDU ile kaldırıp en son sürücüyü kurabilirsiniz. Bu iki işlem de çözmezse CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. İşlem bitene kadar da kapatmayın.
KS KS W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Ağustos 2020 #12 Bora Dere dedi: DDU ile mevcut olanı kaldırıp ekran kartınızın 20.4.2 sürümlü sürücüsünü kurun. Eğer olmazsa yine DDU ile kaldırıp en son sürücüyü kurabilirsiniz. Bu iki işlem de çözmezse CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. İşlem bitene kadar da kapatmayın. Genişletmek için tıkla... En son sürücü yüklüydü. Şimdi silip 20.4.2 ile deneyeceğim. Bora Dere dedi: DDU ile mevcut olanı kaldırıp ekran kartınızın 20.4.2 sürümlü sürücüsünü kurun. Eğer olmazsa yine DDU ile kaldırıp en son sürücüyü kurabilirsiniz. Bu iki işlem de çözmezse CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. İşlem bitene kadar da kapatmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerinizi yaptım sorun devam ediyor. Son düzenleme: 31 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: DDU ile mevcut olanı kaldırıp ekran kartınızın 20.4.2 sürümlü sürücüsünü kurun. Eğer olmazsa yine DDU ile kaldırıp en son sürücüyü kurabilirsiniz. Bu iki işlem de çözmezse CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. İşlem bitene kadar da kapatmayın. Genişletmek için tıkla... En son sürücü yüklüydü. Şimdi silip 20.4.2 ile deneyeceğim. Bora Dere dedi: DDU ile mevcut olanı kaldırıp ekran kartınızın 20.4.2 sürümlü sürücüsünü kurun. Eğer olmazsa yine DDU ile kaldırıp en son sürücüyü kurabilirsiniz. Bu iki işlem de çözmezse CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. İşlem bitene kadar da kapatmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerinizi yaptım sorun devam ediyor.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.838 Makaleler 13 Çözümler 705 31 Ağustos 2020 #13 Windows güncelleştirmesi var mı? Varsa günceller misin? Yaptıktan sonra olmazsa, Steam > Steamapps > common > PUBG > TslGame > Binaries > Win64 Bu konumda bulunan "opengl32.dll" yedekleyin ve silin. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows güncelleştirmesi var mı? Varsa günceller misin? Yaptıktan sonra olmazsa, Steam > Steamapps > common > PUBG > TslGame > Binaries > Win64 Bu konumda bulunan "opengl32.dll" yedekleyin ve silin.
KS KS W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Ağustos 2020 #14 Windows güncellemesinden sonra daha o hatayı almadım. İlgilenen ve zaman ayıran herkese tek tek teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Windows güncellemesinden sonra daha o hatayı almadım. İlgilenen ve zaman ayıran herkese tek tek teşekkür ederim.