PUBG Oynatamayan Galaxy S10+'a Para İadesi

Makaleler
3
Bu videoda, Galaxy S10+ aldıktan sonra PUBG Mobile oyununda sorun yaşayan ve daha sonra ilginç bir servis tecrübesi yaşayan Erkan Durna ile konuşulmuş. Erkan, cihazı aldıktan sonra neler yaşamış izlerken ben dehşete düştüm. S10+ alma arifesinde iken şu an itibari ile vazgeçmiş bulunuyorum. Aman aman Samsung mu pü pü tövbe daha da mağazalarına bile yaklaşmam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 kişinin sorun yaşaması sizinde sorun yaşayacağınız anlamına gelmez ben 1 yılı aşkın süredir S9 kullanıyorum hala ilk aldığım gün ki gibi hiç bir sorunu yok.
Videoda eleştirilen olay ürün değil, Samsung Türkiye eleştiriliyor burada.

Videoda eleştirilen olay ürün değil, Samsung Türkiye eleştiriliyor burada.
Sitemim videoya değil bu Samsung'u boş yere eleştiren arkadaşlara neymiş efendim Apple dururken Samsung'a o kadar para verilirmiymiş.

Videoda benim en çok zoruma giden kısım çocuğun S5 telefonun gasp edilmesi. Samsung telefonu 1200 TL saymış üstüne 6000 lira civarı para almış. İade kararı çıktığında ise sadece aldığı nakit para 6000 TL'yi iade etmiş ve telefonun üzerine yatmış. Çocuk resmen DOLANDIRILMIŞ.

Xr alın pişman olmazsınız nasıl zenginsiniz anlamıyorum ki bu paraları samsung'a vermeyi düşünüyorsunuz.
Asgari ücret 1000 TL iken iPhone 6s+ kullanıyordum. Fiyatı 3200 TL'ye almıştım. O zaman için asgari ücretin 3.2 katı. Şimdi ise asgari ücret 2020 TL oldu. Benim telefon için ayırdığım bütçe değişmedi hala asgari ücretin 3.2 katı yani yaklaşık 6500 TL. Amiral gemisi S10+ fiyatı da 6400 civarı olduğunu düşünürsek aynı şey değişen bir şey yok hayatımda.

Bu videoda, Galaxy S10+ aldıktan sonra PUBG Mobile oyununda sorun yaşayan ve daha sonra ilginç bir servis tecrübesi yaşayan Erkan Durna ile konuşulmuş. Erkan, cihazı aldıktan sonra neler yaşamış izlerken ben dehşete düştüm. S10+ alma arifesinde iken şu an itibari ile vazgeçmiş bulunuyorum. Aman aman Samsung mu pü pü tövbe daha da mağazalarına bile yaklaşmam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende s10e alacaktım 2 veya 3 gün sonra vazgeçtim galiba.

Telefona gelen güncelleme ile sorunun çözüldüğünü söyleyenler gördüm.
iPhone XR, S10+'dan daha mı iyi? Yok artık.
Keşke Samsung Türkiye böyle olmasa. Yurt dışında servislerinden memnun çoğu kişi.

Garantili Iphone 7 min üstüne 4100 verip s10 aldım. Şu an o kadar pişmanım ki anlatamam sadece pubg değil hafif grafikli oyunlarda bile kasıyor telefon arkı kesinlikle oynayamıyorsunuz. Iade etsem ki kabul bile etmezler iphone 7 imin parasını vericekler. Kesinlikle önermem almayın bu telefonları.7 sene sonra androide geçişim böyle olmamalıydı.

Garantili Iphone 7 min üstüne 4100 verip s10 aldım. Şu an o kadar pişmanım ki anlatamam sadece pubg değil hafif grafikli oyunlarda bile kasıyor telefon arkı kesinlikle oynayamıyorsunuz. Iade etsem ki kabul bile etmezler iphone 7 imin parasını vericekler. Kesinlikle önermem almayın bu telefonları.7 sene sonra androide geçişim böyle olmamalıydı.
S10e alınır mı sizce?
4000 TL'ye öneriniz var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı