PUBG & PUBG Mobile farkları nelerdir?

oscorp

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2020
Mesajlar
1.433
Çözümler
3
Ben oyunu fazla oynamıyorum ama birkaç şeyini biliyorum. Mobile otomatik loot yapıyor. PC'nin grafikleri falan iyi. Bunlar dışında ne farklar var?
 
Ben oyunu fazla oynamıyorum ama birkaç şeyini biliyorum. Mobile otomatik loot yapıyor. PC'nin grafikleri falan iyi. Bunlar dışında ne farklar var?
Mobilde en kalabalık mekana atlayıp adam kesersin PC ise daha eline silah alamadan ölürsün 😂

Silah eğimleri çok farklı. PC versiyonunda silahlar mobile göre çok zor kontrol ediliyor.
 
Mobil'de 25 kill alırsın, 20'si bottur. PC'de 5 kill alabilirsin. Bot gelmez. Ayrıca karakterin hızlılığı bile değişik. Örneğin, mobil de sağa sola doğru hızlı hızlı hareket edilebiliyor. Bu PC'de yapılamaz. İkisi arasın da çok fark var.
 
Ben mobile oynayan birisi olarak Steam Pubg'ye alışamadım. Oyun mekanikleri çok detaylı geldi. Grafikler ve detaylar mükemmel. Fakat loot yapmak zor. Adam vurmak zor. Silahlarda aim ayarlamak çok zor. Oyun tarzına göre bu kadar zor olması ne kadar iyi ne kadar kötü düşündürür. Fakat ben önceden telefondan oynayan daha sonra bilgisayar toplayınca ve arkadaş ortamı mobile'da olduğu için oradan oynuyorum. Tek isteğim. Steam - Lite - Mobile (Emülatör) olarak karşımıza çıkan Pubg'nin neden mobile mekaniklerini bir emülatör üzerinden sunup Lite gibi sunmaması oluyor.. O kadar kullanıcın var emülatörde neden 60 fps sınırı - takılmalar/donmalar - optimizasyon sıkıntılarına daha fazla maruz kalıyoruz çözebilmiş değilim. :) Normal Steam sürümüne alışmak epey bir oynamak gerektirirken mobile'da daha kolay öğreniyorsun.
 
Birisi mobil, birisi PC oyunu. Aralarında dağlar kadar fark var.
 

Geri
Yukarı