PUBG satın alınmaya değer mi?

Ne tarz oyunları sevdiğinize bağlı biraz da. Mesela ben Fortnite, Apex gibi oyunlara hiç ısınamadım, ancak PUBG'de 710 saatim mevcut. Beklentilerle alakalı biraz, PUBG'yi benim için oynanılabilir kılan en önemli etken vuruş hissiyatı.

Şimdiki fiyatının 87 TL olduğunu gördüm. İlk çıktığı zamanlar oyunu 69 TL'ye almıştım ve o zamanki popülerliğiyle yaklaşık 900 saat oynadım oyunu. Şu anda eskisi kadar heyecanı kalmasa da kendini geliştirmeye çalışan bir oyun bana kalırsa. Özellikle çiftli veya ekipli olarak oynadığında gerçekten eğlenceli bir oyun.

Bence değmez. Oyun ilk çıktığında alıp oynayanlar resmen ustalaşmış. Oyunda herhangi bir sağlıklı eşleştirme sistemi de yok, karşına DrDisrespect bile gelebilir. Aldım ama bir saat ya oynadım ya oynamadım. Bir arkadaşın da dediği gibi kesinlikle ne tarz oyunlar sevdiğine bağlı ama güzel hikayesi olan, insana çok şey katan oyunlar dururken pubg biraz saçma geliyor bana.

Normalde sorulsaydı yine değmez derdim ama Lite versiyonu tam 1 hafta sonra Türkiye'de aktif olarak oynanabilecek. Açıkçası ben pek fark görmedim PC normal sürümü ile. Ben yine değmez diyorum, bekleyin Lite'ı.

CS GO nun hilelerinden sıkıldıysanız eğlenmek için güzel bir tercih olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…