PUBG Ses Dosyalarının Silinmesi

Kara Mustafa

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PUBG FPS arttırma videoları izliyordum Youtube'den yorumlarda fps yükseldi teşekkürler falan demiş herkes ben de yapayım dedim çeşitli şeyler yaptım büyük ihtimal yanlışlıkla ses dosyalarını sildim. Hiçbir yerden ses gelmiyor. Kayıt aygıtlarından bakıyorum takılı değil diyor ancak tüm kablolar takılı ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'da oyunun üzerine gelip sağ tıkla. Özelliklerden açılan pencerede en sağda olması lazım "dosya bütünlüğü doğrula" diye bir yer var. Ona tıkla. Bekle biraz, steam düzeltir.

Steam'da oyunun üzerine gelip sağ tıkla. Özelliklerden açılan pencerede en sağda olması lazım "dosya bütünlüğü doğrula" diye bir yer var. Ona tıkla. Bekle biraz, steam düzeltir.
Şuan kulaklığa ses geliyor ama hoparlörden gelmiyor ne yapmam gerek sadece oyunda değil bu arada her şeyde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı