PUBG Silah Tepme Sorunu

98ibrahim

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
1-1.5 aydır oyunu oynuyorum. Vuruşlarım aşırı derece sekiyor. A4TECH kablosuz fare kullanıyorum. Oyuncu farem yok. Youtube'de macro videolarına denk geldim birkaç tane ama onlar da oyuncu fareleri için. Ne yapamam lazım? Bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Oyun oynarken çok sinirimi bozuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
anladım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

PUBG zaten hem oyuncular hem de sistemler için zor bir oyun olarak bilinir. 1 ay çok fazla değil. Zamanla alışırsınız. CS:GO gibi mouseu hafifçe aşağı indirerek olmuyor spray maalesef. [emoji4] Zamanla alışırsınız merak etmeyin. İlk başladığımda CS:GO'dan gelen alışkanlıktan ben de alışamamıştım. Elinizi korkak alıştırmayın. Hızlıca aşağı çekin adama sıkarken. Ve alabilirseniz kablolu kaliteli bir mouse alın. Faydasını göreceksiniz. Başarılar oyununuzda. [emoji5]

Oyun içinden değiştirmen gereken ayarlar sadece Kenar yumuşatma ve Doku kalitesi dediğim ayarları yapman senin için en iyisi olur.

Benimde aynısı oluyor ama ben silah modunu tekliye alıyorum ve serice fareye tıklıyorum karşımdakı adam hemen ölüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…