Çözüldü PUBG Steam "başlatılamadı" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

MithatUfuk

Hectopat
Merhaba, PUBG Steam başlatılamadı hatası veriyor. Garip olan durum Epic Games'ten oyunu oynuyorum, sorunu nasıl çözerim?
Dosya bütünlügümü doğruladım.
Oyunu klasörünü yönetici olarak çalıştır yaptım, olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Twitter'dan açıklama yaptılar, düzelmiş arkadaşlar.

[PC - Epic] Connection issueEpic Games issue has been resolved, and access is now available.The issue was caused by a compatibility problem with the latest version of the Epic Launcher.We apologize for the inconvenience that you've been experienced.
[PC] Epic Games bağlantı sorunları

Şu anda oyuna Epic Games Başlatıcısı kullanılarak erişimde hata mesajlarına ve bağlantı hatalarına neden olan bir sorun yaşanıyor.
Bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz.

discord kanalında bildirim yayınlandı genel sorun varmış dediğim gibi

[PC] Epic Games bağlantı sorunları.

Şu anda oyuna Epic Games başlatıcısı kullanılarak erişimde hata mesajlarına ve bağlantı hatalarına neden olan bir sorun yaşanıyor.
Bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz.

Discord kanalında bildirim yayınlandı genel sorun varmış dediğim gibi.

Aga DC'nin linkini atar mısın?

Merhaba, PUBG Steam başlatılamadı hatası veriyor. Garip olan durum Epic Games'ten oyunu oynuyorum, sorunu nasıl çözerim?
Reis düzeltebildin mi bendede aynı hata var

atılmıyor yasakmış ama pubg türkiye resmi diye arat bulursun
Reis pubg steam başlatılamadı hatası alıyorum epic gamesden giriyorum ne yapmam lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı