PUBG Tam Ekranda Görüntü Dalgalanma Sorunu

• Konuyu başlatan sekect
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 7.792

sekect

Kilopat
Arkadaşlar ekran kartım AMD ve monitörüm FreeSync destekli fakat PUBG Full Screen'de çok dalgalanma oluyor. AMD'nin ayarlarından kare hızı kontrolünü 75 Hz yapıyorum çünkü monitörüm 75 Hz destekliyor. Oyuna giriyorum fakat yine de dalgalanma oluyor. Full Screen Window seçeneğini seçtiğimde dalgalanma olmuyor fakat Full Screen Window FPS'yi düşürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif dönüştürücü kullanıyor musunuz? ( HDMI to VGA, DVI to VGA ve benzeri. )
Eğer VGA ve eski nesil bir monitöre sahipseniz dalgalanma olması çok normaldir.
Monitörüm eski değil. 75HZ Freesync destekli ve direk HDMI ile bağlı.
Oyun kare hızı kontrolünü 74 veya 76 olarak deneyin. AMD Radeon ayarları> Ekran kısmından Freesync özelliğini açınız.
Freesync özelliği açık, Radeon ayarlarında. Kare hızını 74 e sabitleyip denedim yine aynı. Saçma bi dalgalanma oluyor. Fakat fullscreen window yapınca dalgalanma geçiyor.

Geforce Experience'den optimum ayarları iptal edin.
AMD kullanıyorum. AMD de nasıl yapıcam ?
Arkadaşlar FPS i 60'a düşürdüm ve enteresan bir şekilde dalgalanma geçti. Ama anlayamadığım bir şey var, monitörüm ASUS VG245H 75HZ. Windows ayarlardan kontrol ettim ve 75HZ olarak görünüyor fakat neden 60 a düşünce dalgalanma geçiyor anlayamadım. PUBG'den kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi acaba ?

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var. Nvidia RTX 2060 ekran kartım var. 144 hz 1ms monitörüm var. Yakına gelip bakınca az az pixel pixel dalgalanma oluyor. Nasıl çözebilirim. Monitör 2 gün oldu alalı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı