omar123123 Centipat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #11 Evet seversen Game Pass'i uzatırsın birkaç ay kar edersin. Başka sürümleride var hatta Game Pass'de sanırsam yanlışsam düzeltin.
Evet seversen Game Pass'i uzatırsın birkaç ay kar edersin. Başka sürümleride var hatta Game Pass'de sanırsam yanlışsam düzeltin.
habib_altun Decapat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 197 Çözümler 3 23 Ağustos 2021 #12 Herixa dedi: Forza Horizon 4 alın. PUBG oynanmaz bu devirden sonra, CoD Warzone var. Genişletmek için tıkla... Warzone ile aynı oyun değiller be hocam. Ben nedense hiç sevemedim Warzone'u.
Herixa dedi: Forza Horizon 4 alın. PUBG oynanmaz bu devirden sonra, CoD Warzone var. Genişletmek için tıkla... Warzone ile aynı oyun değiller be hocam. Ben nedense hiç sevemedim Warzone'u.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 23 Ağustos 2021 #13 JakerT4 dedi: Warzone alın. Forza belli bi yerden sonra sıkabilir. Genişletmek için tıkla... Warzone mu alsın? Warzone zaten ücretsiz.
JakerT4 dedi: Warzone alın. Forza belli bi yerden sonra sıkabilir. Genişletmek için tıkla... Warzone mu alsın? Warzone zaten ücretsiz.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #14 aKuu dedi: Warzone mu alsın? Warzone zaten ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Oynayın demek istemiştim. Anlam karışıklığı olmuş sanırım.
aKuu dedi: Warzone mu alsın? Warzone zaten ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Oynayın demek istemiştim. Anlam karışıklığı olmuş sanırım.
Üye adım 32 adım Hectopat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 799 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu 23 Ağustos 2021 #15 Araba sür sür nereye kadar? PUBG daha iyidir. Gameloop yada bluestack üzerinden oynamayın saçlarınız dökülür. Steamda oynayın
Araba sür sür nereye kadar? PUBG daha iyidir. Gameloop yada bluestack üzerinden oynamayın saçlarınız dökülür. Steamda oynayın