PUBG'de bedava UC vereceğini söyleyen kişi güvenilir mi?

• Konuyu başlatan OxGyEn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 5.303
😁😁🤣🤣İnsan aklı işte bedava diyince akıl gidiyor kusura bakmayın.
Bak şimdi sen bana tüm altınlarını, paralarını veriyorsun. Ben bunlar seneye sana 5'e katlayıp getireceğim.

Bir de sitemiz var. Tarımbank diye. Oradan siz sebze-meyve ekiyorsunuz. Biz sizin yerinize ekip biçip satıyoruz. Parasını da size yolluyoruz. Anlayacağınız oturduğunuz yerden BEDAVA para kazanıyorsunuz.

Bak şimdi sen bana tüm altınlarını, paralarını veriyorsun. Ben bunlar seneye sana 5'e katlayıp getireceğim.

Bir de sitemiz var. Tarımbank diye. Oradan siz sebze-meyve ekiyorsunuz. Biz sizin yerinize ekip biçip satıyoruz. Parasını da size yolluyoruz. Anlayacağınız oturduğunuz yerden BEDAVA para kazanıyorsunuz.

K-kardeşim dolunay kopyalama hilesi göstereyim mi? 2 tane dolunayın olur kardeşim. Şimdi yere atıyorsun hemen hızlıca kabul Et'e basıp ESC basıyorsun tamam mı kardeşim(!)

Polisim adiniza bir dava acilmis ucreti 5000 TL. Yarin sabaha kadar kapinizdan cikinca 100m ileride sagdaki cop kutusunun yanina Barbie kutusunda parayi birakmazsaniz tutuklamak icin gelecegiz. (!)
Birde ben bu adama kardeşimin numarasını verdim ama kontörlü am a içinde kontur yok 3.4 aydır bir sıkıntı çıkarmı

Mobil ödemede alışveriş yaparken senin numaranı kullanarak ödeme yapacak telefona gelen mesaja da evet dersen ödemeyi kabul etmiş olursun. Yani kendine PUBG UC alıyor da olabilir. Sana değil yani. Bu tarz insanların insan değeri bile taşımadığı on paralık işler için insanları dolandırmaktan çekinmeyen mahluklar olduğunu düşününce insan sinirlenmiyor değil.
Sen bunun IBAN'ını iste ve parayı 50 TL göndereyim UC gönder de. Bu şekilde IBAN'ını alırsın. IBAN'dan evine adresine T.C. kimliğine kadar bulur polis. Ben 200 TL dolandırılıp IBAN'dan yakalattım 4 yıl yedi. Önceki sabıkaları varmış.

Bana da bir mesaj gelmişti Türk Telekom internet 70 TL diye ayrıntılı bilgi için bu siteyi ziyaret edin falan yazıyordu. Bu devirde nerede buluyon 70 TL'ye interneti...

Mobil ödemede alışveriş yaparken senin numaranı kullanarak ödeme yapacak telefona gelen mesaja da evet dersen ödemeyi kabul etmiş olursun. Yani kendine PUBG UC alıyor da olabilir. Sana değil yani. Bu tarz insanların insan değeri bile taşımadığı on paralık işler için insanları dolandırmaktan çekinmeyen mahluklar olduğunu düşününce insan sinirlenmiyor değil.
Sen bunun IBAN'ını iste ve parayı 50 TL göndereyim UC gönder de. Bu şekilde IBAN'ını alırsın. IBAN'dan evine adresine T.C. kimliğine kadar bulur polis. Ben 200 TL dolandırılıp IBAN'dan yakalattım 4 yıl yedi. Önceki sabıkaları varmış.
Aslında adam öyle bir şey yapıyorsa çok mantıklı. Bedava UC'nin ona gideceğini vaat etmemiş. Kendisine gelen de sonuç olarak bedava olmuyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı