Çözüldü PUBG'yi önceden alanlar için bir uygulama olacak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
PUBG: Battlegrounds'ta yakında ‘BATTLEGROUNDS Plus’ isimli bir paket sunulacak. 12,99 dolar karşılığında (Türkiye’de kur nedeniyle daha ucuz olması fazlasıyla olası) satın alınabilecek bu paket, oyunculara dereceli oyun modunu, kariyer ve madalya sekmelerini, özel maç modunu ve üyelere özel kozmetik eşyaları sunacak. Oyunu 10 Ocak 2022 tarihinden önce satın almış olan tüm PUBG oyuncularıysa otomatik olarak “Special Commemorative Pack (Özel Hatıra Paketi)” ile ödüllendirilecek. Bu paketle birlikte oyuncular, BATTLEGROUND Plus paketi ve çeşitli kozmetik eşyalar kazanacaklar. Buyurunuz önceden alanlara bir ayrılacık tanınacak yani.
Ücretsiz varken neden para vereyim

Verdikleri para.
Bak kardeşim, para verdiler ve oynadılar. o parayı oyun oynamak için verdiler yani. boşa giden bir şey yok. ve ayrıca oyun ücretsiz olduktan sonra bide bedavadan premium kazandılar. "BEDAVA" diyorum çünkü parayı zaten oyunu oynamak için vermişsin bide üstüne "BEDAVA" Premium almışsın. Benim görüşüm bu. oyunu yeni alanlar için sizin görüşünüze katılıyorum.
 
PUBG'yi önceden alanlar için Premium gibi bir şey olacak mı bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Ya da herhangi bir ayrıcalık.

Olacak zaten oyunu ücretsiz olmadan önce satın alanlar Premium tarzı bir şey olacak ve oyunu ücretsiz oynayanlar buna sahip olamayacak ama plusa yükseltecebilecek ikisi farklı statü.
 

Geri
Yukarı