Arkadaşım için soruyorum hocam, kendim kullanmıyorum.Kullanmayin şöyle aletler vallahi sonunuz kötü olur.
Arkadaşım için soruyorum hocam, kendim kullanmıyorum.![]()
Öyle hocam öyle...Vallahi hocam arkadaşında içmesin tadı güzel ama zararıda güzel.
Puff alacağınıza çok aroma istiyorsanız gazoz için veya meyve suyu için sakız çiğneyin aynı aromayı alırsınız zaten gerek yok yani hem sağlıksız ciğerleri bitiriyor.Vallahi hocam arkadaşında içmesin tadı güzel ama zararıda güzel.
Kullanacak kişi ilk defa kullanacak, önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca almak için site de önerirseniz sevinirim.
Anladım hocam.Cherry lime kullanmıştım ben, 1 hafta geçmeden iğrendim ve bıraktım. Arkadaşınız da 2 defa düşünsün başlamadan önce.
Anladım hocam.
Ben değilim hocam arkadaşım için konu oluşturdum. Kendim kullanmıyorum.Hiç içmediyseniz bulaşmanı asla önermem bak sana yaşadığım deneyimi tek konuyla anlatayım bakabilirsin konuya ama sen ne istiyorsan onu yapacaksın yüksek ihtimalle.
Puffa alerjim olabilir mi?
Arkadaşlar merhaba, şu ana kadar hiç sigara ve puff kullanmadım, dün çok merak ettim uzun zamandır da almak istiyordum 10.000 strawberry ice puff aldım 550 liraya, içtim biraz hapşırmaya başladım boğazım yandı genzim kaşınmaya başladı. grip oldum ve yüzümde sivilceler belirgin hale geldi biraz...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.