Puff estanbul güvenilir mi?

Dizzy22

Decapat
Daha fazla  
Vozol star 40000 alacağım için biraz araştırmaya girdim. Birkaç site araştırdım, bir forumda ‘puff estanbul' adında bir mağaza gördüm. Burası Vozol'un resmi satıcısıymış sanırsam. Buradan Vozol almayı düşünüyorum. Daha önce bu siteden alışveriş yapan var mıdır, güvenilir mi? (WhatsApp üzerinden sipariş alıyorlar.)

Site linki

Son düzenleyen: Moderatör:
Vozol star 40000 alacağım için biraz araştırmaya girdim. Birkaç site araştırdım, bir forumda ‘puff estanbul' adında bir mağaza gördüm. Burası Vozol'un resmi satıcısıymış sanırsam. Buradan Vozol almayı düşünüyorum. Daha önce bu siteden alışveriş yapan var mıdır, güvenilir mi? (WhatsApp üzerinden sipariş alıyorlar.)

Site linki

Vozol'un Türkiye'de satışı yasal değil zaten nasıl resmi satıcı oluyormuş :D Zamanında alıp memnun kaldığım siteler var. Pufftr3'e göz atabilirsin.

Vozol'un Türkiye'de satışı yasal değil zaten nasıl resmi satıcı oluyormuş :D zamanında alıp memnun kaldığım siteler var. Pufftr3'e göz atabilirsin.

Bir arkadaş Vozol'a mail atmış Vozol'da Türkiye'de 1 satıcısı olduğunu buranında puff estanbul olduğunu yazmışlardı mailde.

Bir arkadaş Vozol'a mail atmış Vozol'da Türkiye'de 1 satıcısı olduğunu buranında puff estanbul olduğunu yazmışlardı mailde.
Doğru değildir,öyle bi şey olsa bile belli edeceklerini düşünmüyorum.İqos olsun vozol olsun,satışı da yayışı da yasak.Irak’tan İran’dan topluca alıp kaçak sokuyorlar ülkeye.Senin içtiğin cihaz da 400 TL’ye mâl edilmiş Irak malı benim içtiğimde.Arkada neler dönüyor bi bilsen.

Doğru değildir, öyle bir şey olsa bile belli edeceklerini düşünmüyorum. IQOS olsun Vozol olsun, satışı da yayışı da yasak. Irak'tan İran'dan topluca alıp kaçak sokuyorlar ülkeye. Senin içtiğin cihaz da 400 TL'ye mâl edilmiş Irak malı benim içtiğimde. Arkada neler dönüyor bir bilsen.

Doğrudur hocam sizin attığınız sitede eski serileri var. 20000 serisi var ,40000 serisi yok.

Doğrudur hocam sizin attığınız sitede eski serileri var. 20000 serisi var, 40000 serisi yok.

Doğrudur hocam, 2024'ün kasım ayında falan almıştım. Şimdi senin için baktım eskiden tanıdıkların, benim aldığım sitelere erişim engeli getirmişler. Burada, başka forumlarda site önerisi yapanlar var. Onlara bir göz at derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı