Puff ile sigara bırakılır mı?

Loroz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Normal tütün sarıp içiyorum. Günde 10-15 tane kadar içiyorum ve puff kullanarak sigarayı/tütünü bırakmak, sonrasında %0 nikotinli olanlarına geçip komple kurtulmak ve sadece duman üfleyen birisi olmak istiyorum.

Acaba böyle bir şey mümkün mü yoksa hayal mi?
Bir de hangi puff önerirsiniz? Bazı yerlerde TR'de ki tüm pufflar çakma diye bir yazı okudum moralim bozuldu :(

@ard50500

Son düzenleyen: Moderatör:
Puff ile bırakırsın ama maddi durumun bunu kaldırabilir mi bi düşünmen lazım kaldırırsa bırakırsın çok rahat sigara isteğini direk keser.
Çakma da olsa orijinalde olsa aromaları zaten aynı o yüzden fark yok en ucuzunu al geç tekellerden tobaccolardan.

Puff ile bırakırsın ama maddi durumun bunu kaldırabilir mi bir düşünmen lazım kaldırırsa bırakırsın çok rahat sigara isteğini direk keser.
Çakma da olsa orijinalde olsa aromaları zaten aynı o yüzden fark yok en ucuzunu al geç tekellerden tobaccolardan.

Önemli olan aroması mı? Yoksa hali hazır da sağlığına verecek zararın daha az olması mı?
Özellikle böyle işlerde çakma ürünler direk sağlığınızı mahvediyor.

Önemli olan aroması mı? Yoksa hali hazır da sağlığına verecek zararın daha az olması mı?
Özellikle böyle işlerde çakma ürünler direk sağlığınızı mahvediyor.
Çakma olmasının etkilediği tek şey likittidir oda zaten orijinalinde de bolca efektör olduğu için fark yok gibi bir şey. En iyisi tabikide hiç kullanmamak.

puff muff vozol mozol bunlar direkt gırtlak kanseri yapıyor, normal tütün sar daha iyi . amerika topyekün yasağı bastı geçti . günde 3-5 tane sarma tütün içmek kimseyi öldürmez , kanser olacağın varsa olursun . bazı konular genetik .

Hocam hertürlü bırakırsınız benim çok sigara içen bir dayım vardı günde 2 paket net bitiriyodu ona bırakması için smok nord 5 aldırdık şuan 1 hafta bı paket içiyor size önerebileceğim az paranız varsa vozol fazla varsa smok öneririm saygılar

Geri
Yukarı