Puff karşıtı Bar'ın ismi neydi?

Pislick

Decapat
Daha fazla  
Instagram'da bir bar gördüm, beyaz renkli aromaları olan bir ürün. İçinde B12 aroması olan versiyonu da vardı varsayıyorum elmalı olan versiyonu da vardı. Puff gibi sağlıksız bir şey kullanmak yerine size iyi gelecek bu ürünü kullanın diyordu 5 dolar falandı hatta. İsmini bilen var mı? Buna benzer ürünler biliyorsanız söyleyebilirsiniz.

Hocam B12'nin ne kadar sağlıksızını yapabilirler ki? Neden sağlıksız olabilir?

Dumanla B12 vitamini çekebileceğini söylediler sen de inandın he mi?

laugh-ketawa.gif

Dumanla B12 vitamini çekebileceğini söylediler sen de inandın he mi?

Eki Görüntüle 2059438
Hocam yanlışınız var üründe herhangi bir duman yok zaten ne duman ne buhar var :D. Dumanla B12 çekilse ne çekilmese ne zaten. Benim anlatmak istediğim sadece aroma veriyor gibi bir şey ve fazlasıyla ilgimi çekti içinde faydalı vitaminler bulunuyordu herhangi bir duman veya buhar olayı da yok.

Sigara ve sigara benzeri ürünler zararlı işte hocam bunun faydalısı, B12'lisi falan hikaye.
E yani hocam buhar yoluyla B12 alınmayacağını biliyorum tabii. :D

Hocam yanlışınız var üründe herhangi bir duman yok zaten ne duman ne buhar var :D. Dumanla B12 çekilse ne çekilmese ne zaten. Benim anlatmak istediğim sadece aroma veriyor gibi bir şey ve fazlasıyla ilgimi çekti içinde faydalı vitaminler bulunuyordu herhangi bir duman veya buhar olayı da yok.

Önüne çıkar elbet alır bakarsın neymiş, ne değişmiş. Ben sigara içiyorum anlamıyorum pufflardan falan. Lakin az ya da çok hepsi zararlı ondan %100 eminim.

Herhangi bir duman, buhar gibi şeylerden bahsedilmiyor. 18 Yaş sınırı da yok ayrietten ne de olsa satılması yasal bir şey. Ben zaten Puff gibi saçma sapan bir şeye karşıyım hiç içtiğim olmadı olmazda zaten fakat bu ürün gözüme hoş geldi. Dediğim gibi sadece aroma veriyor bildiğim kadarıyla zaten bu yüzden Puff karşıtı bir ürün olarak piyasaya çıkmış. Ürün buna benziyor fakat herhangi bir duman, buhar yok:
products-2efdf8d703be--oats-slide2-6b0113.png

Herhangi bir duman, buhar gibi şeylerden bahsedilmiyor. 18 Yaş sınırı da yok ayrietten ne de olsa satılması yasal bir şey. Ben zaten Puff gibi saçma sapan bir şeye karşıyım hiç içtiğim olmadı olmazda zaten fakat bu ürün gözüme hoş geldi. Dediğim gibi sadece aroma veriyor bildiğim kadarıyla zaten bu yüzden Puff karşıtı bir ürün olarak piyasaya çıkmış. Ürün buna benziyor fakat herhangi bir duman, buhar yok: Eki Görüntüle 2059451
Hocam nerden temin edilebilir bu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı