Puff zararlı mı?

2 senedir kullanan arkadaşım var daha önce bir su toplamamış yani sizxe efsane mi bu bilgi yoksa doğru mu?

Bak şimdi ağzımda emzik gibi değildi işte günde 20k'lığı her gün likit 20 ise 10a düşüyorum her gün %10 likit yiyorum sizce bir sıkıntı çıkarır mı?

Su toplamayla kalsa gene iyi kızın ciğeri sönmüş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sigaradan daha beter akciğerlerin sönebilir.

Hocam sizin bu konularda yazdığınız gördüm acaba şu an puffi kaldırdım 1 ay sonraki gelişmemi ve nefes falan doktor bilgilerimi paylaşmak için herkese teşekkür ederim beni böyle bir şeyden tiksindirsiginiz için

Bütün tütün ürünleri zararlıdır duman buhar fark etmez yanmasa bile zararlı şimdi zararlı gibi gözükmese de illa zararlı olduğunu anlayacaksın ama zaten normal hayatta aşırı fazla maruz kalıyorsan bence çok da önemli değil ama en iyisi her zaman içmemek IQOS Vozol Elf Bar snus caliburn hepsi zararlı

Kanka tespih falan salla elin ayağın dolu olsun ne bileyim en kötü abur cubur ye ne gerek var puffa sigaraya falan. Puff bağımlılığını kolay atlatırsın bir şey olmaz sal gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…