Hocam sizin bu konularda yazdığınız gördüm acaba şu an puffi kaldırdım 1 ay sonraki gelişmemi ve nefes falan doktor bilgilerimi paylaşmak için herkese teşekkür ederim beni böyle bir şeyden tiksindirsiginiz için
Merhaba, bugüne kadar 2 tane 40K'lık bir 10K'lık bir de şimdi 20K'lık bitirdim. Ciğerim sizce su toplamamis mıdır? Doktora gitmek istemiyorum nedense ama herhangi bir nefes darlığım falan yok, bir sıkıntım yok gibi. Sizce ne yapmalıyım?
Bütün tütün ürünleri zararlıdır duman buhar fark etmez yanmasa bile zararlı şimdi zararlı gibi gözükmese de illa zararlı olduğunu anlayacaksın ama zaten normal hayatta aşırı fazla maruz kalıyorsan bence çok da önemli değil ama en iyisi her zaman içmemek IQOS Vozol Elf Bar snus caliburn hepsi zararlı
Hocam sizin bu konularda yazdığınız gördüm acaba şu an puffi kaldırdım 1 ay sonraki gelişmemi ve nefes falan doktor bilgilerimi paylaşmak için herkese teşekkür ederim beni böyle bir şeyden tiksindirsiginiz için
Kanka tespih falan salla elin ayağın dolu olsun ne bileyim en kötü abur cubur ye ne gerek var puffa sigaraya falan. Puff bağımlılığını kolay atlatırsın bir şey olmaz sal gitsin.