Puff'taki tadı elektronik sigarada alamamak

seaset

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi Vozol veya Elf Bar'dan aldığım tadları o yoğun aroma tadını e-sigaraya geçtikten sonra alamıyorum. Caliburn GK2 kullanıyorum ve dediğim gibi sanki boş duman çekip boş duman veriyor gibi, tat yok bir şey yok.

Dosya Ekleri

• 1719251537510.png
    1719251537510.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 178
Son düzenleyen: Moderatör:
Vozol tarzı cihazlarda yoğun efektör olduğu için aynı tadı alamazsınız. Malzeme alıp likiti kendiniz yapın daha fazla tat gelir.

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi Vozol veya Elf Bar'dan aldığım tadları o yoğun aroma tadını e-sigaraya geçtikten sonra alamıyorum. Caliburn GK2 kullanıyorum ve dediğim gibi sanki boş duman çekip boş duman veriyor gibi, tat yok bir şey yok.

Bozok özellikle şekerli yapıyor likitleri. Elektronik sigaralarda limitler nikotin miktarlarından dolayı ve daha az şeker olduğundan dolayı az geliyor. Önerim premium likit almanız ya da üstteki arkadaşın tavsiyesi gibi kendiniz yapın. Ben kendisi yapan bir arkadaştan alıyorum linkini vermeyeceğim yasak olur mu emin olamadığım için ama gayet güzel tadları.

Bozok özellikle şekerli yapıyor likitleri. Elektronik sigaralarda limitler nikotin miktarlarından dolayı ve daha az şeker olduğundan dolayı az geliyor. Önerim premium likit almanız ya da üstteki arkadaşın tavsiyesi gibi kendiniz yapın. Ben kendisi yapan bir arkadaştan alıyorum linkini vermeyeceğim yasak olur mu emin olamadığım için ama gayet güzel tadları.

Aynı Vozol likiti gibi yoğun aroma tadı olan bir likit yapmayı nasıl öğrenebilirim daha önce hiç yapmadım daha yeni girdim bu işlere.

Aynı Vozol likiti gibi yoğun aroma tadı olan bir likit yapmayı nasıl öğrenebilirim daha önce hiç yapmadım daha yeni girdim bu işlere.
Aynı aromalı likit yapmayı öğrenmek zor iş tarifleri internette var ama benim bile yapabileceğim iş değil ml lik tarifler çok zor. En kolayı ve yakın tadı alabileceğin her kimya sitesinde olan yüksek yoğunluklu aromalı likitler. Örnek olarak safir kimyada drifter bar ve puff likiti var veya golden kimyada puff flavor var bunlar sana vozola en yakın aromayı ve tadı verir.
Şu rehbere biraz bakarsan aşırı basit bir şey olduğunu görürsün.

Aynı aromalı likit yapmayı öğrenmek zor iş tarifleri internette var ama benim bile yapabileceğim iş değil ML'lik tarifler çok zor. En kolayı ve yakın tadı alabileceğin her kimya sitesinde olan yüksek yoğunluklu aromalı likitler. Örnek olarak safir kimyada drifter bar ve puff likiti var veya golden kimyada puff flavor var bunlar sana vozola en yakın aromayı ve tadı verir.
Şu rehbere biraz bakarsan aşırı basit bir şey olduğunu görürsün.

Aynı sıkıntı sorun bende de mevcut. En kaliteli likitte bile Vozol tadını alamıyorum. Fakat Vozol kullanmak istemiyorum. Sebebi ise düzenek yapısı e-sigaradan çok farklı. Farklı bir yöntemle çalıştığı için e-sigaradan kat ve kat daha zararlı olduğu düşüncesindeyim. E-sigarada en azından atomizer-coil-likit 3 lüsünü güzel kombinleyince nikotinsiz aromalarla güzel sonuçlar alabliyorsun. Ama Vozol'un süngerden direkt ateşleme yöntemiyle likitin direkt sıvı-buhar tarzı ciğerlere hücum etmesi hiç iç açıcı değil. Şu an Sway likit kullanıyorum banana-English olanından yurt dışından arkadaşım getirdi. Şu anlık eh işte ağızda hafif şeker tadı bırakıyor yeterli. Sürekli likitte denemek istemiyorum coilleri mahvediyor. Nasıl yapacağız bilmiyorum.

Aynı sıkıntı sorun bende de mevcut. En kaliteli likitte bile Vozol tadını alamıyorum. Fakat Vozol kullanmak istemiyorum. Sebebi ise düzenek yapısı e-sigaradan çok farklı. Farklı bir yöntemle çalıştığı için e-sigaradan kat ve kat daha zararlı olduğu düşüncesindeyim. E-sigarada en azından atomizer-coil-likit 3 lüsünü güzel kombinleyince nikotinsiz aromalarla güzel sonuçlar alabliyorsun. Ama Vozol'un süngerden direkt ateşleme yöntemiyle likitin direkt sıvı-buhar tarzı ciğerlere hücum etmesi hiç iç açıcı değil. Şu an sway likit kullanıyorum banana-English olanından yurt dışından arkadaşım getirdi. Şu anlık eh işte ağızda hafif şeker tadı bırakıyor yeterli. Sürekli likitte denemek istemiyorum coilleri mahvediyor. Nasıl yapacağız bilmiyorum.

Vozol'un daha zararlı olduğu doğru ama kullandığı sistemden ziyade zararlı olan şey size Vozol'u sevdiren efektör. Vozol'un salt olmasına rağmen bu kadar hafif ve şekerli olmasının sebebi içindeki efektör ve maalesef hiçbir likitte Vozol tadı alamazsınız (elektronik sigarada Vozol likiti kullandığınız taktirde likit sıçratır ve acımsı bir tat oluşur o yüzden denemenizi önermiyorum.)

Vozol'un daha zararlı olduğu doğru ama kullandığı sistemden ziyade zararlı olan şey size Vozol'u sevdiren efektör. Vozol'un salt olmasına rağmen bu kadar hafif ve şekerli olmasının sebebi içindeki efektör ve maalesef hiçbir likitte Vozol tadı alamazsınız (elektronik sigarada Vozol likiti kullandığınız taktirde likit sıçratır ve acımsı bir tat oluşur o yüzden denemenizi önermiyorum.)

Evet her şey sağlıksız fakat en az sağlıksız olandan devam etmek gerekli. Vozol ve likitleri ciddi anlamda problemler teşkil ediyor. 1 sene kadar kullandım. Sigarayı bıraktım. Sigarayı ağzıma sürmez oldum. Böyle devam ederdim diyordum. Fakat son zamanlarında aşırı derecede kuru öksürük başlatmıştı. Öyle boşboş öksürüyordum. Balgam geldiği zamanda balgamda aroma tadı oluyordu. Resmen bütün aromayı ciğerlere dolduruyor. O kanserojen maddeyi olduğu gibi salt hali ile ciğerlerimize çekmişiz aylarca. Allah'tan ciğer çekimi yapmıyordum sigara çekimi kullanıyordum. Ciğer çekimi yapsak vay halimize. Ondan sonra daha az zararlıdır düşüncesi ile Smok RPM cihaza geçip 3mg nikotinli likitler tüketmeye başladım. Anladığım kadarıyla salt şekilde aromayı ciğere aktarmıyor. Sadece ağızda bir aroma tadı bırakıp buhar çektiriyor ciğere. Yani aromayı ciğerlere taşıma oranı çok çok az. Bu da zaten az aroma tadı gelmesine sebep veriyor vozola oranla. Ama dediğim gibi. Aromayı salt hali ile olduğu gibi ciğere çekmek çok tehlikeli bir unsur. Bağımlılık bu hayatta kötü bir şey. Ama bir şeye de bağımlı olacaksanız bu Vozol'ya da türevi pufflar olmasın arkadaşlar. E-Sigara alın likitinizi kendiniz yapın ya da düşük mg nikotinli marka likitleri tüketin sigara çekimi için arkanıza yaslanın.

TFA Sweetener %0.5-%1 oranında kullanımı makuldür. Likitte olmayan şeker tadını bu verir.

TFA Koolada %0.1-%0.5 oranında kullanılır fazlası bozar. Likitlere ferahlık etkisi katar kesinlikle mentol değildir mentolden sonraki ferahlıktır tek başına kullanılırsa garip gelir çünkü ferahlık için mentol ararsınız.

TFA Menthol %0.1-%1 oranını geçerseniz mentolden acıya döner. Mentol tadı verir çok az ferahlığı vardır asıl ağızda ferahlık bırakan kısmı Koolada tamamlar.

TFA Etil Maltol... Oran yok... Bu arkadaş var ya Likitlere eklenmezse ayıptır. 10ml likite 1 damla bundan atarsan bu arkadaş önce likitteki tüm aromaların esasını yükseltir, ardından geride kalan aromaları öne çıkartır, demlenme süresini azaltır ve çok az şeker tadı verir tatlı hissinden çok bildiğin küp şeker tadıdır ama çok azdır şeker tadı gelsin diye beklenmez. Coil düşmanıdır ama efektörlerin babasıdır.

Dışarıdan aldığın hazır çakma likitlerin hiçbiri RDA atomizerlerde bile tat vermez(aromayı en iyi hissettiren coil diyelim detayı çok uzun) Orijinal likitler fahiş fiyatlı olduğu için aynı fiyata 3-4 katı fazlasını evde yapmak mümkün.
Aroma alınır, büyük gorilla şişeye eklenir üzerinde hazırlanacak miktara göre efektörler eklenir ardından hedef miktara kadar freebase ya da saltbase dökülür şişe kapatılır ve çok iyi çalkalanır. Günde 5dk çalkalama ile 7 gün beklenir ve likitteki tüm tatlar yerine oturmuş olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı