E eobard thawne 0 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 233 8 Eylül 2022 #41 matco dedi: Güle güle kullanın. Amazon ilk defa bu kadar bekletti. 2 Eylül'de sipariş verdim. Yarın teslim edilecek olarak görünüyor. Umarım bizlerde beğeniriz. Genişletmek için tıkla... Benimki daha gonderime cikmadi hala hazirlaniyor 2 Eylül'de verdim.
matco dedi: Güle güle kullanın. Amazon ilk defa bu kadar bekletti. 2 Eylül'de sipariş verdim. Yarın teslim edilecek olarak görünüyor. Umarım bizlerde beğeniriz. Genişletmek için tıkla... Benimki daha gonderime cikmadi hala hazirlaniyor 2 Eylül'de verdim.
D dedekorkutt Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 137 13 Eylül 2022 #42 matco dedi: Güle güle kullanın. Amazon ilk defa bu kadar bekletti. 2 Eylül'de sipariş verdim. Yarın teslim edilecek olarak görünüyor. Umarım bizlerde beğeniriz. Genişletmek için tıkla... Selam teslim aldınız mı? İçine 15.6 inch laptop koyabilir miyiz acaba? Laptop çantası olarak almak istiyorum da.
matco dedi: Güle güle kullanın. Amazon ilk defa bu kadar bekletti. 2 Eylül'de sipariş verdim. Yarın teslim edilecek olarak görünüyor. Umarım bizlerde beğeniriz. Genişletmek için tıkla... Selam teslim aldınız mı? İçine 15.6 inch laptop koyabilir miyiz acaba? Laptop çantası olarak almak istiyorum da.
S seyfu37 Decapat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #43 Benim çantam geldi. Siyah olan rengini aldım. Kumaşı çok ince gibi değil. Umarım dayanıklıdır. Hemen yırtılacakmış hissi veriyor.
Benim çantam geldi. Siyah olan rengini aldım. Kumaşı çok ince gibi değil. Umarım dayanıklıdır. Hemen yırtılacakmış hissi veriyor.
D dedekorkutt Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 137 13 Eylül 2022 #44 seyfu37 dedi: Benim çantam geldi. Siyah olan rengini aldım. Kumaşı çok ince gibi değil. Umarım dayanıklıdır. Hemen yırtılacakmış hissi veriyor. Genişletmek için tıkla... Laptopunuz varsa içine sığıyor mu 1 defter ile beraber deneyebilir misiniz?
seyfu37 dedi: Benim çantam geldi. Siyah olan rengini aldım. Kumaşı çok ince gibi değil. Umarım dayanıklıdır. Hemen yırtılacakmış hissi veriyor. Genişletmek için tıkla... Laptopunuz varsa içine sığıyor mu 1 defter ile beraber deneyebilir misiniz?
S seyfu37 Decapat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #45 15'2 inc lik laptopum sığıyor. Üstüne rahat 2-3 defter alır. Dediğim gibi kumaşı bana biraz ince gibi geldi.
15'2 inc lik laptopum sığıyor. Üstüne rahat 2-3 defter alır. Dediğim gibi kumaşı bana biraz ince gibi geldi.