Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 12 Haziran 2024 #1 Merhabalar bu çantayı alacağım orijinal olup olmadığı konusunda emin olamadım. Puma'nın kendi sitesinde de satılmıyor maalesef. Sürprizbozan: Link Puma EvoESS Portable Bej Erkek Omuz Çantası - Fiyatı, Yorumları Puma EvoESS Portable Bej Erkek Omuz Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Merhabalar bu çantayı alacağım orijinal olup olmadığı konusunda emin olamadım. Puma'nın kendi sitesinde de satılmıyor maalesef. Sürprizbozan: Link Puma EvoESS Portable Bej Erkek Omuz Çantası - Fiyatı, Yorumları Puma EvoESS Portable Bej Erkek Omuz Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 Rob dedi: Merhaba bu çantayı alacağım orijinal olup olmadığı konusunda emin olamadım. Puma'nın kendi sitesinde de satılmıyor maalesef. Sürprizbozan: Link Puma EvoESS Portable Bej Erkek Omuz Çantası - Fiyatı, Yorumları Puma EvoESS Portable Bej Erkek Omuz Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Hocam hiç kimse yorum yapmamış ürüne başka bir satıcıdan baksanız daha iyi olur.
Rob dedi: Merhaba bu çantayı alacağım orijinal olup olmadığı konusunda emin olamadım. Puma'nın kendi sitesinde de satılmıyor maalesef. Sürprizbozan: Link Puma EvoESS Portable Bej Erkek Omuz Çantası - Fiyatı, Yorumları Puma EvoESS Portable Bej Erkek Omuz Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Hocam hiç kimse yorum yapmamış ürüne başka bir satıcıdan baksanız daha iyi olur.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 13 Haziran 2024 #3 Pate dedi: Hocam hiç kimse yorum yapmamış ürüne başka bir satıcıdan baksanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Diğer saticilarda da yorum yok hocam.
Pate dedi: Hocam hiç kimse yorum yapmamış ürüne başka bir satıcıdan baksanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Diğer saticilarda da yorum yok hocam.