Puro içmek koku yapar mı?

Eda İzbırak

Picopat
Daha fazla  
Erkek arkadaşım hayatında hiç sigara içen birisi değil ve zaten ben de sigara kokusunu sevmiyorum fakat kendisi puro içmeye başlamak istiyor. Ben açıkçası kokusunun nasıl olduğunu bilmememe rağmen hoşuma gitmeyeceğini düşünüyorum ve uzak durması gerektiğini söylüyorum ona (içse de bir şey yapmam ama olsun).
İstemesi de zaten çok komik bir sebepten, bir oyun karakteri içiyormuş Duke Nukem diye, kendisi de ona çok özeniyor bu ara, saçını sarıya falan boyayacakmış.

Birkaç yerde okudum ve sigaradan daha yoğun koktuğu yazıyor, durum buysa içmesini istemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi? Puro sigara gibi kötü koku bırakan bir şey mi?

Sigara kadar kimyasal ve kötü kokmaz ama gül bahçesi gibi kokmayacağı da kesin. Tekelden şeffaf ambalajlı alacağı puro gayet kötü kokar sigara içmeyen birine. Bir de içecekse eğer, ki oyun karakterine özenip puro içmek çok saçma, ciğerine çekmeye çalışmasın ağzında dumanı tutsun ve üflesin.

Koku bir kenara, kapalı mekandaki (ev odası örneğin) her şeye siner, kokusu da uçuşan parçacıkları da.
Perdelere, pencere camı ve cam kapaklara, plaklara, elektronik aletlerin içine...

Yoğun kokar ortamıda kokutur. ama puroya başlamak öyle bağımlılık falan olmuyor. Puro dediğimiz şey arkadaşının maddi durumu ne kadar iyidir bilmiyorum ama normal bir puro 500 liralardan başlıyor. O yüzden keyif için haftada 1 kere içiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı